Tom Ford are Hollywood-ul la picioare, iar acest lucru s-a confirmat o dată în plus la gala caritabilă amfAR care a avut loc în Los Angeles, o ediție dedicată celebrului designer.

Rihanna și Miley Cyrus au îmbrăcat ținute extrem de provocatoare și au venit să îl sărbătorească pe Tom Ford, dar nici alte celebrități, printre care Justin Timberlake, Alessandra Ambrosio, Gwyneth Paltrow sau Sharon Stone, nu au fost mai prejos, evenimentul de strângere de fonduri în beneficiul bolnavilor de SIDA devenind un spectacol al bunului gust.

Designerului Tom Ford i-a fost acordat și un premiu în cadrul evenimentului, The Awards of Inspiration, pentru contribuția sa esențială în modă, dar și pentru implicarea în lupta pentru eradicarea virusului HIV. “Premiul este de fapt al tuturor, bărbați și femei, care luptă împotriva HIV și SIDA, pentru că ei sunt o adevărată inspirație pentru mine”, a afirmat Tom Ford.

În luna septembrie, Tom Ford a făcut anunțul că prezentarea colecției sale pentru toamna-iarna 2015/2016 va avea loc în Los Angeles și nu în cadrul London Fashion Week, cum își obișnuise clienții și admiratorii.

amfar-inspiration-gala-tom-ford-103014_01.jpg

Tom Ford, Miley Cyrus și Rihanna

rihanna-tom-ford-1.jpg

Rihanna a purtat o rochie Tom Ford

alessandra-ambrosio-in-zuhair-murad.jpg

Alessandra Ambrosio într-o creație Zuhair Murad

Foto: Style, Zimbio, Elle