Poate nu multi ne-am permite sa facem cumparaturi intr-un supermarket Chanel, insa in mod sigur ar fi foarte amuzant sa ne plimbam printre rafturi pe care sa fie expuse Tweed Cola, Coco Flakes, ulei de masline La Gabrielle, sardine in conserva Delices de Gabrielle sau orez crocant Coco Rico. De o asemenea surpriza au avut parte invitatii sositi sa vada noua colectie Chanel pentru toamna-iarna 2014/2015. Ingeniosul designer de la Chanel, Karl Lagerfeld, le-a pregatit un decor realizat ca o copie fidela dupa un centru comercial.

La Chanel Shopping Center au venit pentru a-si face proviziile de tendinte pentru sezonul viitor celebritati precum Rihanna, Melanie Griffith si Keira Knightley. S-au asezat in public si au privit manechinele intrand in rol de cliente ale supermarketului, in tinute pe cat de chic, pe atat de comode. Modelele nu au purtat tocuri, ci pantofi si ghete sport, pe care Karl Lagerfeld i-a reinterpretat din tweed. Propunerile Chanel pentru sezonul rece 2014/2015 sunt paltoanele supradimensionate purtate cu pantaloni mulati, din tweed si materiale lucioase, topuri care lasa abdomenul la vedere, ghete inalte pana sub genunchi si adidasi.

chanel-44.jpg

Ne aflam in cea de-a saptea zi de Paris Fashion Week, aproape de finalul unui lung si pasionant maraton de prezentari. Colectia Chanel a cuprins 81 de tinute, descoperiti look-urile in detaliu in galeria de mai jos.

foto: style.com, Vogue, Jalouse