Primul concert pe care Chris Rea il va sustine la Bucuresti luna urmatoare pe 6 februarie, se va desfasura cu casa inchisa, toate biletele puse in vanzare pentru acest eveniment fiind deja epuizate. Parte a turneului "The Very Best Of Chris Rea: Still So Far To Go", concertul de la Bucuresti se va desfasura pe 6 februarie la Sala Palatului si il va avea ca invitat special pe tanarul compozitor si chitarist Paul Casey.

Promovand ultimul sau album, o veritabila colectie "greatest hits", Chris Rea va sosi in Romania la inceputul lunii viitoare, pentru un concert deosebit care va purta amprenta unei cariere de peste trei decenii, toate biletele pentru acest spectacol fiind la acest moment epuizate. Show-ul de la Bucuresti este inclus in noul turneu al artisului ce va debuta pe 25 ianuarie in Germania.

Dupa concertul de la Bucuresti, artistul britanic se va indrepta catre Moscova, Kiev, Frankfurt, Paris si Amsterdam, urmand a incheia turneul cu o serie de spectacole sustinute pe cele mai mari scene din Marea Britanie.