O alta dovada ca francezii dau masura elegantei este reprezentata de rezultatul colaborarii dintre compania franceza ModeLabs si casa de moda Christian Dior.

Telefonul rezultat din aceasta colaborare a francezilor cu ei insisi se plaseaza, fara indoiala, pe cel mai inalt nivel de perfectiune stilistica. Ca atare, era natural ca cei carora li se adreseaza acest dispozitiv sa se afle in varful piramidei sociale.

Specificatiile tehnice nu sunt deloc impresionante – display QVGA de 2.6 inch, camera foto de 2 megapixeli si Bluetooth – dar asta chiar nu conteaza in acest caz, pentru ca nu avem de-a face cu un telefon, ci cu o bijuterie.

Pentru a aduce un plus de stil si de unicitate, francezii s-au gandit sa adauge si un fel de „MiniMe", numit „My Dior", care se poate prinde de geanta si poate usura mult viata doamnelor si domnisoarelor care au dificultati in a gasi telefonul printre obiectele personale – cand acestea se inmultesc peste masura – permitandu-le sa acceseze prin intermediul sau anumite functii ale telefonului.

Vezi galeria foto