Martini si designerul Christian Louboutin lanseaza o noua campanie provocatoare pentru a gasi urmatorul star feminin MARTINI.

Denumit dupa cocktail-ul cu acelasi nume, MARTINI Royale Casting este un scouting de talente desfasurat la nivel global cu scopul de a o descoperi persoana potrivita care sa intruchipeze filozofia MARTINI, LUCK IS AN ATTITUDE. LUCK IS AN ATTITUDE este un principiu adanc inradacinat in istoria brandului, MARTINI fiind dintotdeauna un promotor al spiritului ludic si al vietii traite cu intensitate.

Castigatoarea castingului va calca pe urmele unor mari staruri precum Charlize Theron, Nicollette Sheridan si Monica Bellucci si va fi premiata cu 150.000 EUR, 12 perechi de pantofi marca Christian Louboutin si 12 tinute semnate de designeri celebri.

MARTINI Royale Casting s-a lansat la London Design Museum pe 23 mai a.c. printr-un casting live, ce se adreseaza femeilor de peste 25 de ani.

Campania globala MARTINI Royale Casting va avea loc live in 25 de tari, incepand cu data de 28 mai a.c., din Brazilia pana in Spania, din Africa de Sud pana in Italia. Castigatoarea castingului va fi aleasa in octombrie de catre Christian Louboutin si un juriu format din staruri internationale. Intre tarile care participa la MARTINI Royale Casting se numara si Romania.

Fiecare dintre candidate va putea sa acceseze pagina oficiala WWW.FACEBOOK.COM/MARTINI, unde va incarca un scurt film prin care sa demonstreze ca ea ar trebui sa fie urmatorul star MARTINI.

Louboutin a fost ales sa jurizeze MARTINI Royale Casting datorita propriului sau status iconic in lumea modei.

Pentru a sarbatori aniversarea celor 20 de ani, MARTINI va sponsoriza expozitia retrospectiva Christian Louboutin, care va avea loc la London Design Museum. Expozitia retrospectiva va contine creatiile iconice marca Christian Louboutin si va celebra o cariera care a depasit toate granitele in designul de incaltaminte.