Cielle Couture by Cristina Trandafir va lansa noua colectie de rochii de mireasa si rochii de seara la cel mai mare eveniment european dedicat mireselor, Barcelona Bridal Week, care va avea loc in perioada 8 – 10 mai.

De 12 ani pe piata din Romania, cu numeroase participari de moda si colaborari cu Fashiontv International, Cristina Trandafir isi defineste colectiile prin eleganta, feminitate si senzualitate. Acestea sunt create cu pasiune, cu finisaje elaborate si din materiale de calitate.

Experienta Cristinei Trandafir in creatie vestimentara a dus la crearea unor tipare studiate si a unor croieli complexe, cea mai mare provocare pentru aceasta reprezentand transformarea imperfectiunilor clientelor sale in atuuri, facandu-le astfel sa arate impecabil. Designerul recomanda de fiecare data ceea ce i se potriveste fiecareia, tine cont de personalitate, nicidecum de stilul care este in trend.

Incepand cu 16 mai, colectia de rochii de miresa si rochii de seara va fi disponibila in magazinul Cielle Couture din Constanta.