Claudia Nedelcu, câștigătoarea titlului Miss Eforie Sud în concursul Miss Litoral 2014, are 18 ani și este încă elevă la liceu, în orașul ei natal, Brăila. Ca plan pentru viitorul apropiat, Claudia și-a propus să urmeze o facultate de fizică în București.

Claudia cochetează cu modeling-ul de la vârsta de 16 ani și spune că experiența de model alături de FashionTV i-a adus multe provocări inedite, printre care și participarea la concursul Miss Litoral din această vară de pe scena Fashion Summer Festival.

Secretul aspectului fizic foarte fit al Claudiei este odihna, faptul că duce un stil de viață echilibrat, face mult sport și bea multe lichide. Are măsurile 84/61/88 și se descrie drept o tipă ambițioasă și cu simțul umorului. Pe lângă exercițiile fizice și alimentația sănătoasă, Claudia este de părere că bronzul este un must-have în acest sezon. Dintre accesoriile de plajă, cele mai utile îi sunt pălăria și ochelarii de soare, balsamul de buze și, bineînțeles, crema cu factor de protecție.

claudia-nedelcu-miss-eforie-sud-fashiontv-5.jpg

Claudia este model gold în Comunitatea Fpeople.ro. Descoperă-i profilul aici!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, arhiva personală