Simple, haioase si multe dintre ele relativ usor de realizat. Vorbim despre tendintele de hairstyle pentru care au optat designerii in prezentarile din cadrul New York Fashion Week. Va aratam ce ne propun designeri precum Victoria Beckham, Marc Jacobs sau Oscar de la Renta pentru sezonul toamna/iarna 2014-2015 si indraznim sa va-ndemnam: alegeti-va preferatele si incepeti sa le purtati chiar acum.

Ce alegi intre codite impletite si un coc lejer, realizat in asa fel incat sa para improvizat? Poti opta pentru doua cozi impletite precum cele propuse de colectia Marc by Marc Jacobs. „Stilul e un pic ninja, un pic manga, un pic Wednesday Addams”, explica hair-stilistul Guido Palau inspiratia care a stat la baza coafurii. Daca parul tau nu este atat de lung pe cat ai vrea sa fie coditele, poti adauga extensii, sunt foarte usor de prins si de mascat in cozile impletite.

marc222.jpg

Tot la capitolul impletituri, poti alege varianta extrem de feminina de mai jos, propusa de brandul Nanette Lepore, cu o singura impletitura subtire care coboara pe frunte.

da.jpg

Uneori nu e nimic mai de efect decat un coc prins in graba, la iesirea din casa. Ne place varianta de mai jos, propusa de Marissa Webb, dar si versiunea un pic mai complexa din prezentarea Michael Kors, pe care o gasesti in galeria foto.

marissa-webb4.jpg

Celor dintre voi care nu se feresc de un breton cu personalitate, Custo Barcelona va propune varianta foarte scurta (si aproape irezistibila!) asortata la un par care depaseste lungimea umerilor.

custo.jpg

Cararea pe mijloc si parul prin in coada joasa, la spate, este sugestia simpla si stylish a Victoriei Beckham. Descopera si alte propuneri cool al designerilor in galeria foto de mai jos.