Codrean Carmen

Profil:
Culoare par: saten deschis
Culoare ochi: verzi
Culoare piele: alba
Constituie: cu forme
Data de nastere: 14.01.1989
Locul nasterii: Baia Mare – Maramures
Inaltime: 1.75 m
Greutate: 55 kg
Bust: 88
Talie: 63
Solduri: 93
Studii: Superioare
Limbi straine cunoscute: engleza – fluent
Model de agentie: Fashion TV
Statut profesional: model
Tara: Romania
Orasul: Bucuresti
Domenii in care a activat ca model:
-Model Prezentari -Editoriale print
-Model Print -Coperta -Catalog
-Model Moda -Model in reviste -Tv-reclame
-Costume de baie -Lenjerie -Muzica Video
-Miss

Portofoliu: 

Are 20 ani si este din orasul Baia Mare, este studenta in anul I la facultatea de jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion din Bucuresti.
La varsta de 17 ani a participat la concursul Miss Romania 2005 unde a castigat marele titlu. Mai apoi avut onoarea de a reprezenta Romania la concursul Miss Fashion TV 2006, concurs organizat in Grecia si transmis in direct pe Fashion TV International in peste 190 de tari. La acest concurs au participat 50 concurente din toata lumea, iar Carmen a castigat titlul de Miss Fashion TV.
Aceste concursuri au fost o rampa de lansare pentru ea, propulsand-o in randul modelelor de top, ajungand astfel sa prezinte pentru faimoase case de moda in cadrul unor evenimente precum: Romania – Bucharest Fashion Week, Summer Fashion Festival si in strainatate – foarte multe evenimente organizate de Fashion TV International in Monte Carlo, Cannes, St. Tropez, Genova, Ibiza, Rodos, Barcelona, Hong Kong, Bankok, Singapore.
Carmen a participat la diverse sedinte foto si filmari ce s-au desfasurat in locatiile in care celebra ambarcatiune F Diamond a ancorat. Aceste filmari sunt difuzate in prezent de catre postul international de moda Fashion TV.