Designerul de palarii, Kristina Dragomir a creat 14 piese unicat special realizate pentru concept store-ul Tha Place. Aceste creatii spectaculoase sunt de fapt o poveste de vara cu pasari exotice nemaivazute, narata printr-un delir cromatic.

Palariile sunt realizate din materiale tesute din fibre de ananas si matase, in doua culori diferite, pictate manual si suprapuse in mai multe nuante, toate fiind dintre cele mai fine si mai viu colorate.

Si pentru a accentua metafora exotica, dar si pentru o armonie a colectiei cu natura, materialele intrebuintate sunt in totalitate regenerabile, 100% naturale, lucrate manual, nu contin fibre de carbon, sunt elegante si eco friendly.

Ca de obicei, aplicatiile creatiilor Kristinei Dragomir sunt spectaculoase prin definitie, structuri create din diferite pene, de paun, fazan regal sau strut, dar si prin materiale si lucratura: chantilly, matase naturala si santung.

“14” este un nou spectacol Kristina Dragomir, la care orice femeie eleganta in atitudine poate lua parte din postura de actor principal si care s-a jucat si de data aceasta cu casa inchisa.