Tendintele in machiaj ale sezonului 2013 readuc in atentie conceptul de “frumusete fara efort”, un look sofisticat usor de realizat din care nu lipsesc machiajul smoky eyes, buzele in nuante vibrante si accente stralucitoare, genele lungi,cu volum intens si neaparat sprancene voluminoase, stufoase, cu aspect baietesc.

Citeste si “Trend: sprancene fara retusuri”

By Terry a lansat colectia “Graphism” toamna 2013 in care veti regasi produse speciale pentru fiecare dintre aceste tendinte ale sezonului.

Sprancenele cu personalitate, naturale, voluminoase sunt preferatele tuturor makeup artistilor, de aceea By Terry propune doua produse excelente pentru obtinerea unor sprancene uniforme si a unui machiaj rezistent, ce vor face din tine stilistul propriilor tale sprancene: EYEBROW LINER si EYEBROW MASCARA.

Tusul corector, EYEBROW LINER are un efect de tatuaj asupra pielii, este un instrument de mare precizie, destinat sa ascunda imperfectiuni ale sprancenelor – precum forma neregulata, asimetriile, golurile aparute in urma pensarii excesive. Varful sau subtire ajuta la trasarea liniilor fine, cu aspect natural; lichidul se usuca imediat, iar prezenta polizaharidelor in compozitie impiedica intinderea inestetica a pigmentului. Culorile sunt blonde si brown.

Gelul EYEBROW MASCARA este un produs destinat adeptelor unui machiaj natural, in care culoarea obtinuta se imbina perfect cu nuanta naturala a sprancenei. Cu ajutorul pensulei sprancenele sunt perfect conturate, structurate si colorate, fara fire rebele, fara un aspect rigid. Mascara prezinta patru nuante personalizate:

terry1.jpg

graphism-automne-2013-gamme-eyebrow-mascara-hd.jpg

Pentru machiajul smoky eyes, By Terry a lansat creionul de mare precizie CRAYON KHOL TERRYBLY si fardul de ochi OMBRE BLACKSTAR, produse premium, extrem de performante.

Creionul poate fi folosit atat ca dermatograf cat si ca fard de pleoape, fiind disponibil in trei nuante extrem de pigmentate si ultra moderne, mate sau stralucitoare, rezistente la apa si usor de aplicat datorita varfului foarte moale.

Fardul de ochi are o textura moale, cremoasa, ultra-luxos si usor de aplicat, care nu lumineaza numai machiajul ochilor, dar asigura, de asemenea, beneficii de ingrijire ale pielii.

graphism-automne-2013-gamme-crayons-khol-terrybly-hd.jpg

terry2.jpg

Nici un machiaj smoky eyes nu este complet fara gene frumos conturate si voluminoase, iar pentru acest lucru By Terry propune mascara cu efect de gene false, oferind volum intens si prelungirea genelor. MASCARA TERRYBLY este disponbila in 5 nuante seducatoare:

terry3.jpg

Adauga un strop de stralucire naturala si obrajilor cu noua nuanta super roz HYALURONIC BLUSH No3 – Bubble Glow, care asigura o luminozitate de durata.

terry4.jpg

Pentu buze irezistibile, in tonuri vibrante By Terry a lansat HYALURONIC SHEER ROUGE, un ruj hidratant in cinci noi nuante “plumping glossy”, care ofera hidratare, luciu, volum si protectie buzelor.

terry5.jpg

Sursa: www.byterry.com | www.madisonperfumery.com