Brandul suedez H&M anunta cu mandrie colaborarea cu MAISON MARTIN MARGIELA pentru colectia de toamna/iarna 2012.

Maison Martin Margiela este una dintre cele mai importante si influente case de moda frantuzesti din ultimele trei decenii.

“Sunt foarte incantata de aceasta colaborare esentiala care va oferi iubitorilor de moda din intreaga lume sansa de a purta articole speciale sub semnatura casei MAISON MARTIN MARGIELA. Aceasta colaborare va fi un moment extraordinar si memorabil in lumea modei,” spune Margareta van den Bosch, Director de Creatie la H&M.

“Suntem foarte bucurosi sa prezentam articolele create de MAISON MARTIN MARGIELA impreuna cu H&M, oferind o noua interpretare viziunii noastre. Democratia modei noastre s-a aflat mereu in centrul creativitatii noastre, iar colaborarea cu H&M ne permite sa stimulam in continuare acest instinct. Vom imbina universurile contrastante ale celor doua case de moda intr-un mod care va surprinde pe toata lumea.” MAISON MARTIN MARGIELA

Colectia se va lansa pe 15 noiembrie, se va regasi spre vanzare in peste 230 de magazine H&M din intreaga lume si online si va contine articole vestimentare si accesorii adresate atat femeilor cat si barbatilor.