CONCERT LEONARD COHEN LA BUCURESTI
4 septembrie, Bucuresti

Pe data de 4 septembrie 2009, cantaretul canadian Leonard Cohen revine in Romania pentru un concert impresionant pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Capitala, de la ora 19:00. Concertul face parte din turneul World Tour 2009 si promoveaza albumul Live in London, lansat in luna martie a acestui an.

Desi se vinde ca elitism pentru mase, muzica lui Cohen nu e pentru oricine. "Pretutindeni exista cate o crapatura, si pe acolo patrunde lumina", spunea artistul canadian, referindu-se la una din cele mai celebre piese ale sale, "Anthem". Muzica lui Cohen este lumina ?i intuneric in acelasi timp.

Prin vocea sa de aur, poezia sonora transmite multa caldura, iar dialogurile permanente cu publicul fac deliciul unui show plin de culoare. Intregul spectacol este captivant, mai ales ca atitudine vocala, unde desele schimbari de tonalitati arata un Leonard Cohen plin de viata la 73 de ani si un vocalist care se respecta si care respect? publicul la randu-i.

Unul dintre cei mai controversati, originali, irezistibili, captivanti compozitori ai erei, Leonard Cohen detine reteta seductiei intelectuale si o aplica cu incredibil succes de multi ani incoace. In proza si in literatura la fel de bine ca in muzica.

Biletele pentru concertul lui Leonard Cohen vor avea 3 categorii de pret:

Categoria I: 399 RON
Categoria II: 248 RON
Categoria III: 124 RON