Mediapro Distribution si Fpeople.ro te invita la un film care pune justitia la zid: MOTIVAT SA UCIDA, un action thriller exploziv in care Gerard Butler demonstreaza ca un om care-a pierdut totul este capabil de orice. Raspunde pana pe data de 20 decembrie 2009 la intrebarea de concurs si pregateste-te sa afli cand e corect sa ucizi.

Ce actor debuteaza ca producator in action-thrillerul MOTIVAT SA UCIDA, in care interpreteaza si rolul principal?

1.Gerard Butler;
2.Jamie Foxx;
3.Viola Davis.

Premiile constau in 5 invitatii duble la The Light Cinema. 

Castigatorii vor fi afisati pe site si notificati prin email pana pe 22 decembrie 2009 si vor fi numiti in urma unei trageri la sorti. Pentru a participa trebuie sa fi rezident in Bucuresti si sa ai varsta de peste 15 ani. Tot ce trebuie sa faci este sa notezi raspunul tau in casetele de comentarii de mai jos si sa oferi o adresa de email valida astfel incat sa te putem contacta in cazul in care te vei numara printre castigatori. Succes! 

Sinopsis

Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator stralucit care duce o viata fericita alaturi de famile, pana in momentul in care asista neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei si sotiei sale, in propria sa casa.

Cei doi asasini sunt prinsi, iar tanarul procuror adjunct Nick Rice (Jamie Foxx) este fortat de seful sau sa accepte o intelegere cu unul dintre criminali. Acesta primeste o pedeapsa infima, in timp ce complicele sau este condamnat la moarte. Greseala este fatala, pentru ca Shelton porneste o cruciada sangeroasa impotriva sistemului. Imediat cum iese din inchisoare, dupa o sentinta de 10 ani, ucigasul care nu a platit pentru fapta sa este asasinat, Clyde Shelton recunoscandu-si crima fara nicio urma de regret. Mai mult, el ii da un ultimatum procurorului: fie se indreapta carentele sistemului judiciar, fie toti cei implicati in procesul de acum 10 ani vor muri. Desi in inchisoare, el orchestreaza cu maiestrie cele mai spectaculoase asasinate, imposibil de anticipat sau prevenit de catre autoritati.

Justitiar diabolic si asasin genial, Gerard Butler este de neoprit, in action thrillerul MOTIVAT SA UCIDA, din 11 decembrie in cinematografe.

Titlu original: LAW ABIDING CITIZEN
Lansare in cinematografe: 11 decembrie 2009
Regia: F. Gary Gray
Scenariul: Kurt Wimmer
Distributia: Jamie Foxx, Gerard Butler, Bruce McGill, Colm Meaney, Leslie
Bibb, Michael Irby, Regina Hall, Viola Davis
Producator: Lucas Foster, Gerard Butler, Alan Siegel, Mark Gill, Kurt
Wimmer, Robert Katz
Durata: 1 h 48 minute
Limba: Engleza