Media Pro Distribution si Fpeople.ro te invita sa-ti infrunti imaginatia, alaturi de cea mai recenta provocare a regizorului Terry Gilliam: Dr. Parnassus, o capodopera moderna, din 22 ianuarie in cinematografe.

Raspunde la urmatoarea intrebare iar MediaPro Distribution te premiaza cu o invitatie dubla la film din cele 3 puse in concurs!

1.Cum se numeste ultimul film in care a jucat Heath Ledger?
a.Cavalerul Negru
b.Dr. Parnassus
c.Casanova

Invitatia este valabila pentru 2 persoane, la Hollywood Multiplex in perioada 1-4 februarie sau 8-11 februarie.

Castigatorii vor fi afisati pe site si notificati prin email pe data de 01 ianuarie 2010 si vor fi numiti in urma unei trageri la sorti. Pentru a participa trebuie sa fi rezident in Romania si sa ai varsta de peste 15 ani.

Tot ce trebuie sa faci este sa notezi raspunsul tau in casetele de comentarii de mai jos si sa oferi o adresa de email valida astfel incat sa te putem contacta in cazul in care te vei numara printre castigatori. Intrebarea are o singura varianta de raspuns corect. Concursul se va desfasura in perioada 18 – 31 ianuarie 2010. Succes!

Titlu romanesc: DR. PARNASSUS
Titlu original: THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS
Gen: Aventura, Fantastic, Mister
Regie: Terry Gilliam
Scenariu: Charles McKeown, Terry Gilliam
Distributie: Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Christopher Plummer, Tom Waits, Lily Cole
Producator: Samuel Hadida, Terry Gilliam, Amy Gilliam, William Vince
Casa producatoare: Davis Films
Durata: 2 h, 2 min

Sinopsis 

Inzestrat de secole cu puterea de a controla imaginatia altora, Dr. Parnassus este blestemat cu un secret intunecat. Si-a castigat nemurirea facand pariuri cu diavolul, Mr. Nick, promitandu-i acestuia primul nascut. Acum fiica lui Parnassus are 16 ani si diavolul a venit sa-si ia premiul. Pentru a-l impiedica, Parnassus il provoaca pe Mr. Nick: cine seduce primul 5 suflete castiga si ia totul.

O poveste fantastica, situata la limita inimaginabilului, Dr. Parnassus te invita intr-o captivanta si exploziva cursa impotriva timpului alaturi de Heath Ledger, Johhny Depp, Jude Law, Colin Farrel si Christopher Plumer.

 

Infrunta-ti imaginatia si accepta noua provocare a celebrului regizor Terry Gilliam: Dr. Parnassus, o capodopera moderna, din 22 ianuarie in cinematografe.

Mai multe despre film si regretatul actor Heath Ledger poti citi si aici