Fpeople.ro si Media Pro Distribution te invita la concurs! Demonstreaza ca esti un adevarat fan si castiga premii originale Luna Noua (The Twilight Saga: New Moon)!

Ateptarea ia sfarsit pe 27 noiembrie: Saga Amurg: Luna Noua (www.twilightsaga.ro) vine pe marile ecrane din Romania!
MediaPro Distribution si Fpeople.ro premiaza adevaratii fani.

Raspunde la intrebarea de concurs pana pe 4 decembrie si poti castiga obiecte promotionale originale Luna Noua:
• 1 geanta
• 1 breloc cu Edward
• 1 breloc cu Jacob
• 1 breloc cu Love Triangle
• 5 invitatii duble la 
The Light Cinema valabile in perioada 7-10 decembrie 

 

Castigatorii vor fi afisati pe site si notificati prin email pana pe 7 decembrie si vor fi numiti in urma unei trageri la sorti. Pentru a participa trebuie sa fi rezident in Bucuresti si sa ai varsta de peste 15 ani. Tot ce trebuie sa faci este sa notezi raspunul tau in casetele de comentarii de mai jos si sa oferi o adresa de email valida astfel incat sa te putem contacta in cazul in care te vei numara printre castigatori. Succes!

Intrebarea este:
1. Bella descopera ca imaginea lui Edward ii apare cand se afla in anumite situatii. Care sunt acestea?
a. Cand este la scoala
b. Cand ii creste adrenalina
c. Cand este cu Jacob

Sinopsis
In Saga Amurg: Luna Noua, cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre vampir si o muritoare prinde un nou contur atunci cand Bella Swan (Kristen Stewart) se adanceste in secretele lumii supranaturale – din care isi doreste atat de mult sa faca parte – numai pentru a se regasi intr-un pericol cu mult mai mare decat inainte.
Dupa petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) si familia sa parasesc orasul Forks, in dorinta de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor. Deprimata si insingurata, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu si descopera ca, de fiecare data cand isi risca viata, imaginea lui Edward ii apare in minte. Dorinta arzatoare de a fi impreuna cu el o face sa se expuna unor pericole din ce in ce mai mari. Cu ajutorul prietenului sau din copilarie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaureaza o motocicleta veche pe care o va folosi in noile calatorii, iar inima ei inghetata pare sa se deschida relatiei cu Jacob – membru al misteriosului clan Quileute – care are propriile secrete periculoase.
Dincolo de granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, Bella si Edward sunt capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.
Suspansul si pasiunea care au transformat Amurg intr-un adevarat fenomen, se continua cu multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua, ce va avea asteptata premiera in Romania pe 26 noiembrie 2009. Filmul este oferit de MediaPro Distribution.

Titlul original: THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON
Gen: Fantastic, Romantic
Regia: Chris Weitz
Scenariul: Melissa Rosenberg
Dupa un roman de: Stephenie Meyer
Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Nikki Reed, Dakota Fanning, Elizabeth Reaser, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Billy Burke
Producator: Wyck Godfrey si Mark Morgan
Casa producatoare: Summit Entertainment
Durata: 2 h, 10 min
Lansare Romania: 26 noiembrie in cinematografele:
CinemaPRO Bucuresti
Hollywood Multiplex Bucuresti Mall Vitan
Movieplex Plaza Romania
CINEMA CITY AFI PALACE COTROCENI
The Light Cinema Bucuresti
STARPLEX Mall Iris Shopping Center Bucuresti
CITYPLEX City Mall Bucuresti
Hollywood Multiplex Oradea
CINEMA CITY CLUJ
CINEMA ODEON CINEPLEX CLUJ
CINEMA CITY IASI
CINEMA CITY TIMISOARA
CINEMA CITY PITESTI
CINEMA CITY BACAU