In pragul sarbatorilor de iarna Fpeople.ro si Sophie Concept iti ofera sansa de a fi in pas cu moda, de a iesi din tipare si de a adauga colectiei tale de bijuterii cele mai frumoase si pretioase pandantive realizate din cristale Swarovski.

Participa la concurs raspunzand corect intrebarilor noastre si poti castiga unul dintre cele 4 pandantive pe snur de piele in forma de stea realizate din cristale Swarovski. Fiecare bijuterie este insotita de un tag care certifica faptul ca Sophie Concept este partener branding cu prestigioasa companie Swarovski. 

Numai urmarind informatiile de pe siteul nostru poti castiga premiile puse la dispozitie de partenerul nostru, Sophie Concept.

Castigatorii vor fi afisati pe site si notificati prin email pe data de 12 ianuarie 2010 si vor fi numiti in urma unei trageri la sorti. Pentru a participa trebuie sa fi rezident in Romania si sa ai varsta de peste 15 ani.

Tot ce trebuie sa faci este sa notezi raspunsul tau in casetele de comentarii de mai jos si sa oferi o adresa de email valida astfel incat sa te putem contacta in cazul in care te vei numara printre castigatori. Intrebarile au o singura varianta de raspuns corect. Concursul se va desfasura in perioada 18 decembrie 2009 – 10 ianuarie 2010. Succes! 

Parteneri Swarovski, Sophie Concept creaza bijuterii folosind exclusiv CRYSTALLIZEDTM – Swarovski Elements. Daca iti doresti sa oferi un cadou unicat, valoros si in tendinte alege bijuteriile create manual, prin tehnologii speciale realizate de Sophie Concept din cristale Swarovski. Bratari multicolore, coliere din cristale sau perle, inele sau pandantive sunt doar o parte din bijuteriile pe care noi le putem creea pentru tine dupa propria ta idee. Pentru detalii intra pe www. sophieconcept.ro.

Premiul:

 

Intrebari:

1. Cum se numeste noua colectie de bijuterii lansata de Sophie Concept? (Raspunsul aici)

a. Glamour Pearl

b. Pearl & Glamour

c. Pearl Glamour.

2. Ce designer roman prezent si la Bucharest Fashion Week 2009 este recunoscut pentru toate creatiile sale imbogatite cu cristale Swarowski de diverse dimensiuni, forme si culori? (Raspunul aici)

a. Mihai Albu

b. Laura Olteanu

c. Rita Muresan 

3. Ce culori au cristalele din bratara Brasil? (Raspunsul aici)

a. Portocaliu, verde, galben, mov

b. Verde, maro, auriu, galben 

c. Negru, alb, gri, albastru. 

Castigatorii sunt afisati aici.