In Luna Femeilor, Day Spa si Fpeople.ro te rasfata cu premii pentru o silueta armonioasa. Uita de frig si zapada, se face cald si nu ne mai putem ascunde in hainele groase. Iar pana la vara mai e putin si, daca vrei sa arati bine si pe strada, si la plaja, trebuie sa te pregatesti de pe acum.

Centrul de Slabire si Estetica Faciala si Corporala Day Spa s-a nascut din dorinta de a-ti deschide aripile si a incerca sa fii mereu TU. Am inteles fiecare nevoie a clientelor noastre si i-am venit in intampinare. Acum putem sa anticipam, sa intuim aceste nevoi si sa oferim solutiile cele bune la fiecare dintre ele. Fie ca e vorba de SLABIRE, MODELARE, VINDECAREA CELULITEI, ATENUAREA VERGETURILOR, TONIFIEREA MUSCULATURII, INGRIJIREA SI INFRUMUSETAREA TENULUI, RELAXARE, RECUPERARE FIZICA sau toate la un loc, avem solutia optima:

Tratamente corporale (consultatie gratuita!):
– Electrostimulare
– Termoterapie cu parafina rece, crema anticelulitica, alge marine, miere si colagen, ceai verde, scortisoara, ciocolata
– Infasare la rece (tratament soc de slabire intensiva)
– Vinoterapie la rece si la cald – tratamente targetate pe tipuri de celulita, cu puternice efecte anti-aging
– Multiterapie vacuum
– Masaj de relaxare
– Masaj anticelulitic
– Masaj terapeutic
– Masaj de intretinere si fermitate
– Drenaj limfatic
– Reflexoterapie
Cosmetica faciala si corporala
– Epilare igienica cu ceara de unica folosinta
– Epilare igienica cu ceara film
– Pensat
– Vopsit gene si sprancene
– Diagnoza ten
– Tratamente faciale profesionale
Dieta si nutritie
– Consultatii nutritionale individualizate (evaluare, analiza compozitie corporala, program de alimentatie)
– Consiliere si management nutritie (asistenta telefonica, suport s.a.)

 

Avem o experienta in slabire, modelare, estetica faciala si corporala de peste 4 ani, la care adaugam experienta individuala a echipei noastre de profesionisti. In acesti ani am masurat timpul in rezultate si fiecare zambet al fiecarei cliente, fiecare centimetru si kilogram pierdute ne-au umplut sufletele de bucurie.

Timpul zboara repede cand te simti bine si, cu fiecare vizita, arati si te simti din ce in ce mai bine. In plus, ai preturi accesibile, consultatie gratuita, oferte permanente si promotii in fiecare luna! Intra pe www.dayspa.ro pentru oferta lunii martie.
Acorda-ti o clipa de rasfat intr-un salon cu spirit SPA. Vei sim?i diferenta!

Noteaza raspunsul tau in casetele de comentarii de mai jos si ofera o adresa de email valida astfel incat sa te putem contacta in cazul in care te vei numara printre castigatori. Intrebarile au o singura varianta de raspuns corect. Concursul se va desfasura in perioada 23 februarie – 20 martie 2010.

Raspunde la intrebarea de concurs intre 23 februarie si 20 martie si poti castiga un abonament de 5 sedinte de tonifiere si modelare corporala la Centrul de Slabire si Estetica Faciala si Corporala Day Spa: 3 sedinte de electrostimulare si 2 sedinte de fast slim (intra pe www.dayspa.ro pentru detalii despre tratamente). In perioada 1-8 martie vom desemna 4 castigatoare iar in restul saptamanilor de concurs vom extrage cate 2 castigatoare. Intra saptamanal pe siteul nostru sa vezi daca te numeri printre castigatori.

Intrebari concurs:

1. Cate categorii de servicii iti ofera Day Spa? (raspunsul aici)

a. Unul – tratamente corporale

b. Doua – tratamente corporale; cosmetica faciala si corporala

c. Trei – tratamente corporale; cosmetica faciala si corporala; dieta & nutritie 

2. Ce designeri isi vand creatiile in magazinul online fshop? (raspunsul aici

a. Catalin Botezatu & Mihai Albu

b. Catalin Botezatu & Laura Olteanu

c. Mihai Albu & Laura Olteanu 

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai rezidenta in Romania si peste 18 ani. Voucherele sunt valabile in centrele Day Spa din Bucuresti. 

Intra saptamanal pe site intre 23 februarie si 20 martie sa afli daca te numeri printre cele 10 norocoase. Suna apoi pana pe 25 martie la Day Spa (021.326.31.83 / 0723 512. 919), precizand ca esti una dintre castigatoarele concursului de pe site-ul Fpeople.ro si fa-ti o programare. Daca se constata ca electrostimularea iti este contraindicata, ti se va oferi alt pachet de sedinte de aceeasi valoare (nu poti face electrostimulare daca suferi de o boala cardio-vasculara, ai varice, esti insarcinata, ai tije metalice sau stimulator cardiac). 

Succes!

Day Spa – Centru de Slabire si Estetica Faciala si Corporala
Program: L-V: 8-21, S: 8-15
Contact Day Spa:
Bd. Decebal, nr.14, bl. S6, sc.3, et.2, ap.50, sector 3
Tel: 021.326.31.83 / 0723 512. 919
Email: programari@dayspa.ro
www.dayspa.ro

Castigatorii perioadei 23 februarie – 8 martie