Prima experiență alături de echipa FashionTV a fost una cu succes pentru Daiana Drăgan, o frumoasa brunetă cu trăsături exotice, din Târgu-Jiu, care, în ciuda vârstei fragede de doar 16 ani, a reușit să convingă juriul concursului Miss Litoral 2014 de calitățile ei și să plece acasă cu unul din premiile acestei ediții: Miss Cap Aurora.

Daiana se descrie drept o persoană ambiţioasă, care, ca orice adolescentă, și-a dorit să ajungă să strălucească pe scena unei prezentări de modă. Despre pasiunile și activităţile ei preferate, Daiana spune că îi place să călătorescă, să cunoscă oameni noi de la care să aibă ce să înveţe, să fotografieze peisaje inedite, să facă sport şi să petreacă timp alături de familie.

În ciuda vârstei și a faptului că este la început de drum în modeling, Daiana se simte excelent în echipa de modele Fashiontv care se află în această vară pe litoralul românesc. Pasionată de mică de modă, spune că îi admiră pe Jean Paul Gaultier și pe frumoasa Irina Shayk.

daiana-dragan-miss-cap-aurora-fashiontv-6.jpg

Toate modelele Fashiontv au cont în Comunitatea Fpeople.ro! Înscrie-te și tu!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, arhiva personală