NIVEA adaugă o nouă lună în calendar pentru a încuraja declaraţiile de dragoste. Spune-i ce simţi cu NIVEA Creme în #lunaiubirie si ofera cadourile editie limitata de la Nivea!

Când i-ai spus ultima dată „Te iubesc” persoanei dragi? Dar un sincer „Mulţumesc” celei mai bune prietene sau mamei pentru că a fost mereu lângă tine? Paradoxal, a-ţi exprima sentimentele pare uneori cel mai greu lucru din lume de facut.

Pentru a încuraja declaraţiile de dragoste NIVEA adaugă o nouă lună în calendar şi declară perioada 10 februarie – 10 martie luna „Iubirie”!

NIVEA devine astfel mesagerul iubirii tale printr-o serie de cadouri irezistibile! În luna “Iubirie” îndrăzneşte să spui “Te iubesc”, „Multumesc” sau „Să ai o zi frumoasă” cu Ediţiile Limitate de NIVEA Creme şi cadourile speciale NIVEA!

Descoperă declaraţiile de dragoste din luna Iubirie după hashtag-ul campaniei #lunaiubirie şi exprimă-ţi iubirea faţă de cei dragi!

În luna Iubirie, descoperă mult iubita cutiuţă albastră NIVEA Creme Ediţie Limitată şi cadourile speciale NIVEA:

NIVEA Creme Ediţiile Limitate

NIVEA aduce şi anul acesta cutiuţa albastră într-o serie de ediţii limitate, special create pentru a te încuraja să-ţi deschizi sufletul. Descoperă ediţiile limitate cu un design special în gramaje diferite: NIVEA Creme 30ml, 3.95 Lei; NIVEA Creme 75ml, 7.46 Lei; NIVEA Creme 150ml, 11.8 Lei.

nivea-creme-le2.jpg

Cadoul NIVEA Aqua Effect. Arată-i că îţi pasă de ea

Tenul fiecărei femei este unic, la fel şi nevoile sale, de aceea ai nevoie de o îngrijire adecvată. Produsele NIVEA Aqua Effect cu tehnologia inovativă Hydra IQ îndepărtează eficient impurităţile, hidrateaza intensiv tenul şi îl protejează de razele ultraviolete.

Componenţă cadou:

  1. NIVEA Aqua Effect Cremă de zi hidratantă pentru ten normal, 50 ml
  2. NIVEA Aqua Effect Lapte Demachiant

Preţ recomandat : 25.6 Lei

aqua-effect.png