Cel mai indragit si bun desert al verii ramane inghetata, nu-i asa? Dar de ce sa alegi o inghetat oarecare cand poti sa optezi pentru un desert la care sa apreciezi ingredientele de calitatea, consistenmta cremoasa si gustul irezistibil. Häagen-Dazs stie ca acestea sunt secretele unui desert de top si lanseaza in aceasta vara o noua tentatie, cu o noua aroma speciala: Secret Sensation Tiramisu.

Häagen-Dazs Secret Sensation Tiramisu ne imbie cu inimi bogate de sos de cafea și bucăți fine de pișcoturi ascunse prin, atât de catifelata înghețată Tiramisu, care la fel ca întreaga gama Secret Sensations este inspirată de un desert cosmopolitan.

Pasiunea Häagen-Dazs pentru perfecțiune este confirmată încă odată, atât prin îmbogățirea gamei Häagen-Dazs Secret Sensations cu o nouă aromă în ambalaj family și minicup, cât și prin bine-cunoscutele sale ingrediente de cea mai bună calitate.

tiramisu.jpg

Și asta pentru că, Häagen-Dazs aparține acelor câteva înghețate care nu conțin coloranți artificiali și arome! Häagen-Dazs Secret Sensation este acum disponibilă în 3 arome delicioase: Chocolat Fondant, Crème Brulee si Noul Tiramisu!

Tu pe care o alegi?