Zâmbetul special și șarmul aparte i-au adus Denisei Andronie un loc pe podium și titlul Miss Constanța în concursul Miss Litoral 2014. Selectată de Caravana Fashiontv în primăvara acestui an, după ce scouter-ii Fashiontv au observat-o pe stradă, în București, cariera de model a venit pentru Denisa ca o surpriză. Acum, ca deținătoare a titlului Miss Constanța, va beneficia de o promovare extraordinară prin intermediul Fashiontv și va participa la evenimentele Fashiontv din Dubai.

Născută în Râmnicu Vâlcea, Denisa e obișnuită să călătorească și îi place să facă deseori schimbări în viața ei. În clasa a VII-a, a locuit timp de un an în Grecia, cu părinții, experiență care o ajută și acum, pentru că încă vorbește foarte bine limba greacă. Apoi, după terminarea liceului, s-a mutat în București, unde anul acesta a absolvit Facultatea de Relații Economice la ASE. În timpul facultății, a fost plecată cu o bursă de studiu timp de șase luni în Malaga, Spania. „Am o mare pasiune pentru călătorii, mă văd studiind și lucrând în alte țări”, afirmă Denisa, decisă să aplice la Master pentru o nouă bursă de studiu.

Modelling-ul, ne mărturisește, a venit complet neașteptat. Nu a durat mult timp până să se facă remarcată, atât pe catwalk, la evenimentele din această vară de la Fashion Summer Festival Mamaia, dar și în clipul piesei A lu’Mamaia, în care apare alături de Delia, Speak și alte modele Fashiontv. „Nici nu apăruse bine clipul, că am început să primesc mesaje de la prieteni și cunoscuți, care m-au recunoscut imediat”, mai spune Denisa.

denisa-andronie-model-fashiontv-34.jpg

Se declară pasionată de lumea modei, de shopping, de tot ce ține de beauty, accesorii, dar și de sport, activitate pentru care găsește timp și în Mamaia, unde se află de la începutul verii în alături de Fashiontv și apare în fiecare weekend pe scena din Piața Cazino: „Îmi place mult aici, îmi place să apar în prezentările de modă, îmi place să stau la plajă, să înot, să merg la sală. Mai alerg și pe plajă seara sau dimineața, pentru ca să am un tonus bun pe scenă.”

Descoperă profilul Denisei din Comunitatea Fpeople.ro! Toate modelele au cont, creează-ți și tu!

Ai peste 1,75 metri înălțime și îți dorești o șansă ca a Denisei? FashionTV organizează săptămâna aceasta în Mamaia cel mai important concurs internațional care lansează modele de podium, cu șanse la o carieră pe marile catwalk-uri internaționale: Black Sea Model Awards. Click aici pentru a afla cum te înscrii!

Foto: Alex Matei, Marius Nistor, arhiva personală