Noua campanie nationala Schwarzkopf ajuta femeile sa-si descopere culoarea potrivita a parului in functie de personalitate.

Pornind de la inspiratia ca fiecare femeie este autentica si culoarea parului trebuie sa fie in ton cu personalitatea ei, Schwarzkopf lanseaza o noua campanie nationala pentru marcile sale de coloranti de par Palette si Nectra Color.

Campania promotionala “Descopera culoarea personalitatii tale” se va desfasura in perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2014 in magazinele din intreaga tara, prin intermediul micro-site-ului www.culoarea-mea.ro unde, cu ajutorul unei aplicatii Quiz, romancele isi pot descoperi culoarea potrivita a parului in functie de propria personalitate.

unnamed.jpg

In perioada campaniei, oricine achizitioneaza produse Schwarzkopf pentru colorarea parului din gamele Palette Intensive Color Creme, Palette Permanent Natural Colors, Palette Salon Colors, Palette Deluxe sau Nectra Color in valoare de minim 11 ron si inregistreaza datele de pe bonul fiscal prin SMS la numarul 1873 sau pe microsite-ul campaniei www.culoarea-mea.ro, poate castiga unul dintre cele 4 mari premii special croite pentru personalitatea sa: o sedinta profesionala de make-up si hairstyle, o sedinta foto profesionala, o petrecere all-inclusive in club sau un voucher SPA pentru 2 persoane. Marii castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati in data de 18 decembrie 2014.

Mai multe detalii sunt disponibile pe Regulamentul campaniei, pe www.culoarea-mea.ro.