Moda este un stil de viata si reprezinta, totodata, o forma de arta. Cu toate acestea creatiile celor cei mai faimosi designeri nu ar iesi in evidenta fara ca o comunitate puternica de fashion-addicts sa existe.

Din acest motiv, brandul international Fashion TV, care sustine prin activitatiile sale zilnice lumea modei si admiratorii ei, si-a dorit sa puna la dispozitia acestora Comunitatea Fpeople.ro dedicata profesionistilor din industria modei si a frumusetii si tuturor celor care iubesc moda.

Avantajele tale ca model sunt ca Fashion TV Romania ofera sansele unei cariere de succes prin oportunitatile pe care le prezinta in Romania dar mai ales pe plan international.

Castinguri, portofolii realizate de profesionisti, evenimente si prezentari de moda pentru cei mai importanti designeri din Romania, evenimente si prezentari de moda pe podiumurile internationale, prezenta in cadrul celor mai importante festivaluri de moda din tara si strainatate, sansa unei cariere reale si solide indiferent daca este vorba de modele sau cei care activeaza ca profesionisti in una dintre ramurile acestei industrii.

Agentiilor de modele, casting sau altui gen de profesionist din industrie punem la dispozitie una dintre cele mai mari baze de date de modele si profesionti si sansa de a-si face cunoscute intr-un cadru organizat si de profil serviciile pe care le ofera.

Chiar daca nu faci parte dintre profesionistii acestei industrii dar iubesti moda si vrei sa fii alaturi de cei care iti impartasesc pasiunea poti sa fii membru in comunitatea fpeople.ro. Alege sa ai cat mai multe facilitati si oportunitati in comunitatea noastra alegand cele mai importante niveluri de membership.