Se apropie vacanța și asta înseamnă că scapi de grijile școlii, facultății, notelor și te bucuri din plin de timpul liber! Vara aceasta, cu Fashiontv poți îmbina câștigurile financiare, cu profesia de model și cu vacanța de vis!

Înscrie-te la castingul pentru cele mai recente proiecte Fashiontv ce se vor derula în această vară la Cannes și Dubai și poți câștiga între 500 și 10.000 de euro:

  • campanie pentru promovarea Fashiontv Cosmetics
  • campanie pentru promovarea Fashiontv Eyewear

Completează formularul de mai jos și vei fi contactată de echipa Fashiontv în cel mai scurt timp. Mai mult, poți participa la evenimentele internaționale Fashiontv care vor avea loc la Săptămânile Modei din Paris, Londra, Milano și Hong Kong.

Campanie Fashiontv Cosmetics

Campanie Fashiontv Eyewear

Înscrie-te la castingul online și poți de asemenea participa, pe timpul verii, la evenimentele pe care Fashiontv România le pregăteștepe litoralul românesc:

Mai multe informații pot fi solicitate la telefon 0728 964 477, prin email la models@fashiontv.com.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Fashiontv Romaniahttps://www.facebook.com/fashiontv.com.ro/

Vezi clipurile de promovare Fashiontv Eyewear si Fashiontv Cosmetics filmate în cele mai exclusiviste destinații ale lumii – Milano, Dubai, Paris sau Hong Kong, la care au participat deja modelele Fashiontv Romania: