Ne bucuram sa putem vorbi despre primul brand de artware din România, un proiect Diorama Concept lansat si dezvoltat de catre Sorana Moțoc, Anca Ignătescu și Oana Stan. Desenele artistului vizual Anca Ignătescu, absolventă UNARTE, au fost transpuse digital pe rochii, accesorii (genți, brățări, portfarduri) și obiecte home&deco (lămpi și tabureți). Iar rezultatul e cu totul inedit!

Pentru sezonul de vară 2014, Diorama Concept își extinde linia de accesorii și obiecte home&deco, Fragments of a Painted Life, printr-o colecție de rochii cu imprimeuri artistice.

diorama-concept-clothing-collection-ads-campaign-1.jpg

Colecția capsulă pentru vara 2014 conține 3 modele de rochii (The Summer Dress, The T-Shirt Dress, The Poncho Dress) care păstrează ca element definitoriu printurile digitale Happy Zebra, Wild Dream, Midnight Blossom, Rhino in Prague și Butterfly Effect. În completarea liniei vestimentare, Diorama Concept vine cu o surpriză pentru iubitoarele accesoriilor multifuncționale: eșarfa oversized Butterfly Effect.

diorama-concept-clothing-collection-ads-campaign-6.jpg

Rochiile au fost gândite să avantajeze corpul oricărei femei, prin jocul și așezarea desenelor create de artistul vizual Anca Ignătescu pe materialul lor. Iar eșarfa Butterfly Efect poate fi folosită creativ în diferite moduri: ca rochie de plajă, sarong sau șal.

diorama-concept-clothing-collection-ads-campaign-3.jpg

Anca Ignătescu dezvăluie povestea imprimeurilor artistice în jurul cărora au fost create piesele Diorama Concept: “Am citit, copil fiind, o poveste despre o zebră care își pierduse dungile. Văzându-se fără dungi, Zebra a simțit cum își pierde identitatea. Căutând să-și recâștige dungile se redescoperă pe sine. E o poveste care te învață să-ți urmezi visele, să fii mereu în transformare. Zebra mea e zebra fericită care a găsit mai mult decât dungile pierdute”.

Piesele din colecția Fragments of a Painted Life pot fi comandate din magazinul online Diorama Concept.

diorama-concept-fashion-bracelet-printed-leather-midnight-blossom-crop_2.jpg

diorama-concept-bags-shopper-printed-leather-06b.jpg