Adela Diaconu a fost laureata cu diploma de excelenta pentru eleganta si stil in televiziune.

Adela si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass media nationala si brasoveana ca realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de life style „BV 01 ADE” de la Nova Tv.

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate si stilizate chiar de ea – au atras atenţia si admiratia telespectatorilor, colegilor de breasla si a vedetelor romanesti. De 8 ani de zile de cand realizeaza emisiunea de fashion si lifestyle la Nova Tv, prezentatoarea TV le arata telespectatorilor ca eleganta, simplitatea si bunul gust nu se vor demoda niciodata.

Stilul si eleganta nu constau doar in vestimentatie, ci si in atitudine, comportament si in faptul ca promoveaza valorile adevarate, Ambasadorii Romaniei prin sport, sunet, arta, design, tinerii tinerii talentati din toate domeniile ce merita promovati intr-o lume a non-valorilor.

Intr-o atmosfera de inalta clasa au fost decernate premiile Media Awards de catre Pr-ul Clara Ilie pentru a omagia personalitatile ce s-au impus in media, arta, sport, business anul acesta. Printre personalitatile premiate s-au aflat Rodica Popescu Bitanescu, Adrian Enache, Teo Trandafir, Camelia Potec, Mihai Leu, Ruxandra Dragomir, Virgil Stanescu si multi altii.