Baby Fashion Weekend, care s-a desfășurat între 28 – 30 august în Piața Cazino Mamaia, a încheiat seria spectacolelor la Fashion Summer Festival Mamaia 2015. Ultimul eveniment din seria spectacolelor oferite de către organizatorii Fashion Summer Festival Mamaia 2015 a adus pe scena din Piaţa Casino surprize dedicate celor mici, aceștia fiind protagoniştii evenimentelor din acest weekend.

Pe parcursul a 3 zile de neuitat, spectatorii au avut parte de modă şi distracţie, momente artistice, cele mai noi tendinţe în materie de haine şi accesorii pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani şi multe alte surprize dedicate celor mici. Din cadrul evenimentelor nu au lipsit nici surprizele muzicale, iar în prima seara am avut onoarea să o ascultăm pe Bibi, cunoscuta minivedetă de la Next Star, un copil minune care ne-a convins că este pe drumul cel bun către o carieră strălucitoare în lumea muzicii și că este într-adevăr o solistă de viitor.

Pe parcursul weekendului a avut loc și concursul de Mini Miss și Mini Mister Litoral, competiție emoționantă atât pentru public, cât mai ales pentru copii.

Seara a debutat cu momentul artistic oferit de mini-artiştii Kasta Morrely Kids, care au prezentat într-o manieră originală de Teatru de Modă, colecţia Pirații de la Mamaia. Prezentările de modă au continuat cu colecția Crido Kids, al căror motto „Fii chic, chiar dacă ești mic!” s-a potrivit de minune cu atitudinea micuților prezenți pe scenă. Următoarea colecție din cadrul festivalului a venit de la London Kids, o propunere de modă cu influențe britanice, și a continuat cu colecția Rania by My Princess, o colecție deosebită de rochițe elegante, în nuanțe pastelate și cu țesături fine precum mătasea naturală, voalul de mătase sau tull. Toate micuțele modele prezente pe scenă s-au simțit cu adevărat prințese în aceste rochițe parcă desprinse din cărțile de povești.

Prezentările de modă pentru copii din cadrul primei seri au fost punctate de primele probe din cadrul competiției Mini Miss și Mini Mister Litoral 2015. Concurenții, deopotrivă emoționați dar și dezinvolți, au participat cu toată seriozitatea la proba costumelor de baie și au defilat în ținutele speciale Fashiontv, luându-și cât se poate de serios datoria de mini-modele.

Prima seară a weekendului dedicat copiilor s-a încheiat în acordurile muzicale venind de la Bibi, copilul-minune ce s-a consacrat în cadrul competiției Next Star. Copiii, deopotrivă cu părinții, juriul și spectatorii, au cântat, au dansat și s-au bucurat de surprizele pregătite de Fashiontv în colaborare cu partenerii săi, Mercedes și Jaguar prin Țiriac Auto și Pepsi. Cele mai bune momente din cadrul festivalului au transmise la nivel internațional prin intermediul televiziunii Fashiontv, în 193 de țări, promovând astfel în toată lumea stațiunea Mamaia și evenimentele desfășurate pe litoral.