Ultima seară de Baby Fashion Weekend încheie cu fast o lună de modă, muzică și distracție pe litoralul românesc

Fashion Summer Festival Mamaia 2015, eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța de catre Tourism Promotion Events in parteneriat cu Fashiontv, s-a încheiat în seara de 30 august cu cea de-a treia zi și ultima din cadrul Baby Fashion Weekend.

Invitații speciali ai acestei seri au fost Imaginarium și Noriel, ce ne-au prezentat cele mai noi și amuzante jucării; prezentările Waikiki, Penti și Ranya by Hey Princess, cu colecții cât se poate de diverse de haine și accesorii; colecțiile tinerilor designeri absolvenți ai Universității de Artă și Design din Cluj; colecția Aniversară Fashiontv Paluggio, cât și colecția Fashiontv de costume de baie și ochelari de soare.

Seara de duminică a adus în faţa turiştilor prezenţi la scena Fashiontv din Piaţa Casino, pe lângă colecţiile de îmbrăcăminte şi accesorii pentru copii şi două colecţii ale unor talentaţi proaspăt absolvenţi ai Universităţii de Arte şi Design din Cluj. Este vorba de colecţia “Cover and Discover” a Cezarei Mureşan şi Urban Rebirth a brandului Maceda, fondatoarele conceptului fiind Mădălina Potra, Cezara Mureşan şi Daniela Socaciu. Totodată, modelele Fashiontv au prezentat colecţia aniversară 18 Ani Fashiontv by Pallugio şi cea mai noua colecţie de costume de baie şi ochelari de soare marca Fashiontv.

Aşa cum s-au obişnuit până acum, turiştii s-au bucurat de concertele oferite de către organizatori în fiecare seară de spectacol. Astfel, în seara de duminică am fost încântați de minunata voce a Roxanei Cozma, dar și de Catinca Popa, copila care a ridicat în picioare juriul de la Next Star.

Seara de duminică 30 august a punctat sfârșitul încă unui sezon de distracție, modă și muzică sub marca Fashiontv în parteneriat cu Mercedes și Jaguar prin Țiriac Auto și Pepsi. Fashion Summer Festival Mamaia 2015 este cel mai important eveniment al verii desfășurat în Piața Cazino Mamaia, punctul zero al litoralului românesc, pe una dintre cele mai mari scene de modă din Europa, realizată la cele mai înalte standarde internaționale. Cele mai bune momente din cadrul festivalului au fost transmise la nivel internațional prin intermediul televiziunii Fashiontv, în 193 de țări, promovând astfel în toată lumea stațiunea Mamaia și evenimentele desfășurate pe litoral.