Fashion Summer Festival Mamaia 2015, eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța de catre Tourism Promotion Events in parteneriat cu Fashiontv, a continuat în seara de 29 august cu cea de-a doua zi din cadrul Baby Fashion Weekend.

Eveniment ce oferă turiștilor din stațiunea Mamaia spectacole de divertisment care îmbină moda, frumusețea și muzica, Fashion Summer Festival Mamaia a pus accent pe moda românească în weekendul 7-9 august cu Romanian Fashion Weekend, a continuat cu International Fashion Weekend în zilele de 14, 15 și 16 august, și încheind cu Baby Fashion Weekend în ultimul weekend al lunii august.

Ultimul eveniment din seria spectacolelor oferite de către organizatorii Fashion Summer Festival Mamaia 2015, a adus pe scena din Piaţa Casino surprize dedicate celor mici, aceștia fiind protagoniştii evenimentelor din acest weekend. Pe parcursul a 3 zile de neuitat, spectatorii au avut parte de modă şi distracţie, momente artistice, cele mai noi tendinţe în materie de haine şi accesorii pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani şi multe alte surprize dedicate celor mici. În acest weekend, 28-30 august, în cadrul Baby Fashion Weekend, i-am cunoscut pe câștigătorii concursului Mini Miss și Mini Mister Litoral și am văzut prezentari de moda ale unor colectii create special pentru copii.

Seara de 29 august a debutat cu momentul artistic al micuților de la Teatrul de Moda Kasta Morelli. Mini artiștii Kasta Morrely au pregătit special pentru festivalul de la Mamaia un nou moment artistic dinamic de Teatru de Modă, aceștia prezentând în premieră colecția Flower Power.

Partenerul Fashiontv, centrul comercial City Park a adus în fața a sute de spectatori cele mai importante magazine de jucarii si haine pentru copii, în cadrul campaniei Back to school cu premii cool! Prin intermediul City Park Constanța spectatorii prezenți în Piața Cazino Mamaia au putut urmări, în a doua zi de Baby Fashion Weekend, prezentări de haine și accesorii din partea celor mai cunoscute branduri pentru copii, precum Benneton, Calzedonia sau LC Waikiki. Copiii prezenți pe scenă au pus în evidență frumusețea hăinuțelor defilând cu mândrie și dezinvoltură.

Seara a fost punctată și de momente magice artistice, de dans sau de cântece. Astfel, i-am avut invitați pe talentații Tudor și Alyssia, doi tineri dansatori care au uimit publicul cu ambiția și dăruirea lor. Tot pe scena Fashiontv au urcat și Ansamblului Turco-Tătar de dans de copii, reprezintând Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România. Este vorba de Ansamblul Mini Qaradeniz al filialei Constanța care, sub instruirea maestrului Ildeniz Seitmambet, au prezentat publicului dansuri tradiționale specifice turco-tătare. Costumele lor, poveștile spuse prin intermediul dansului și talentul copiilor și tinerilor ne-au transpus înt-o lume magică și fermecătoare. Seara s-a încheiat în acordurile muzicale ale lui Omar, copilul minune descoperit în cadrul competiției Next Star. Carismatic și dezinvolt, Omar a reușit să facă toții copiii să danseze și să cânte alături de el, chiar pe scena Fashiontv.

Emoțiile legate de competiția Mini Miss și Mini Mister au luat sfârșit o dată ce juriul a deliberat și a luat o hotărâre în privința câștigătorilor: toți copiii merită câte un premiu! Astfel, fiecare copil participant la probele de costum de baie, proba ținutelor de gală sau proba ținutelor speciale Fashiontv a primit câte un premiu din partea Fashiontv, cât și cadouri oferite de către Noriel, Imaginarium, LC Waikiki, Penti şi Crido Kids.

Câștigătorii au fost:

Mini Miss Mangalia – nr. 23 – PERIANU REBECA MARIA

Mini Miss Saturn – nr. 16 – AMET DERIA

Mini Miss Venus – nr. 13 – MACINIC ERICA

Mini Mister Venus – nr. 21 – POCORA RARES

Mini Miss Cap Aurora – nr. 20 – NICOLAU DIANA

Mini Mister Cap Aurora – nr. 12 – STRUGARIU DRAGOS IONUT

Mini Miss Jupiter – nr. 11 – NIFANTI ANDREEA

Mini Mister Jupiter – nr. 17 – DOBRINASI DANIEL

Mini Miss Costinesti – nr. 5 – CRACIUN CLARISA

Mini Mister Costinesti – nr. 8 – BALAN DRAGOS IOAN

Mini Miss Eforie – nr. 22 – EMA ELENA LUCA

Mini Mister Eforie – nr. 19 – MANUCU MIHAI

Mini Miss Neptun – nr. 1 – NISTOR EMILIANA

Mini Mister Neptun – nr. 14- CAZAN MIRCEA ANDREI

Mini Miss Olimp – nr. 3 – BELU OANA

Mini Mister Olimp – nr. 2 – MACINIC LAURENTIU

Mini Miss Popularitate –nr. 9 – MIHAI MARIA TEODORA

Mini Miss Constanta – nr. 15 – PREOTEASA IOANA

Mini Mister Constanta – nr. 27 – VACARU RARES

Mini Miss Mamaia – nr. 7 – LARION ALESSIA MARIA

Mini Miss Star – nr.25 – MAZARE ALEXANDRA

Mini Mister Star – nr. 10 – NISTOROV CIPRIAN

Mini Mister Turism – nr. 24 – DOBRE LUCA

Mini Mister Litoral – nr. 6 – BABINCIUC CAMELIU

Mini Miss Turism – nr: 18 – KOVACS LORENA

Mini Miss Litoral – nr. 26 – VLADUCEANU MARIE SOFIE

Cele mai bune momente din cadrul evenimentului au fost transmise la nivel internaţional prin intermediul Fashiontv, în 193 de ţări, promovând astfel în toată lumea staţiunea Mamaia şi evenimentele desfăşurate în fiecare vară pe litoral.