Aflată pentru prima dată în România, superba moldoveancă Doina Paraschiv se va întoarce acasă, la Chișinău, ca deținătoare a titlului Miss Năvodari, câștigat în concursul Miss Litoral 2014, dar și a premiului F Vodka Model, în concursul internațional Fashiontv Black Sea Model Awards 2014. Juriul a fost impresionat, – noi și mai și!, de frumusețea tinerei selectate de Caravana FashionTV în Republica Moldova.

Toată lumea îi spune Doinița și o recunoaște după bretonul stylish pe care îl poartă încă de la 15 ani. Acum are 19 ani, a absolvit liceul anul acesta și va urma Colegiul de Medicină din Chișinău. „Sigur că îmi doresc să ajung model internațional, dar am și alte planuri de viitor. Vreau să îmi deschid un centru stomatogolic al meu în Chișinău”, ne-a povestit Miss Năvodari 2014.

Pe lângă importantele titluri câștigate, Doinița a acumulat în această vară petrecută alături de FashionTV în Mamaia experiența necesară unui model care își dorește o carieră profesionistă. Iar în urma numeroaselor ședințe foto și filmări pe care le-a realizat pe litoralul românesc, are și un portofoliu foto și video realizat de profesioniști. „Cel mai mult îmi place să defilez pe podium, mai mult decât ședințele foto. Neașteptat, la prima mea apariție pe scenă nici nu am avut emoții”, ne-a mai mărturisit Doinița.

doina-paraschiv-miss-navodari-fashiontv-16.jpg

Doinița este model gold în Comunitatea Fpeople.ro. Descoperă-i profilul aici!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei