Designerii Domenico Dolce și Stefano Gabbana au ales să își prezinte cea mai nouă colecție alta moda pentru toamnă-iarna 2014/2015 într-un cadru special și foarte intim: în aer liber, cu briza mării și valurile agitate care înconjoară micuța insulă Capri ca fundal.

Invitații au fost aleși pe sprânceană, de la jurnaliști de modă ale celor mai importante publicații, până la persoane care își permit să investească într-o creație al cărei preț începe de la câteva zeci de mii de euro. Cea mai ”ieftină” rochie din noua colecție Dolce & Gabbana costă 30.000 de euro, fiecare piesă fiind o creație în unic exemplar, au aflat jurnaliștii de la Wall Street Journal. Și, mai spun ei, în ciuda prețului, invitații au fost atât de impresionați încât nouă dintre rochii s-au vândut imediat după show.

Colecția exprimă esența stilului Dolce & Gabbana: opulent, luxos, elegant, glamour, dedicat spiritului Italiei. Descoperă ținutele superbe în galeria de mai jos, iar atmosfera de la prezentare în video-ul realizat de Wall Street Journal.

FashionTV dedică brandului Dolce & Gabbana întregul weekend 18-20 iulie. Urmăriți FashionTV pentru a afla totul despre modul în care cei doi designeri italieni au reușit să se impună în moda vestimentară a ultimelor două decenii.

Foto: Vogue Mexico