Daca si tu te numeri intre cele 8 din 10 femei care au parul degradat, atunci recomandarea lunii de la Dove este solutia perfecta pentru problema parului tau: tratamentul Dove Intense Repair.

Conform studiului Dove, spălatul părului şi perierea, căldura foehnului sau a plăcii de întins părul, vopsirea părului, razele UV, poluarea, dar chiar și stilul de viață reprezinta principalele cauze ale degradarii parului.

Când părul arata semne de degradare, jumătate dintre femeile care se confruntă cu această problemă a părului resimt un sentiment de vinovație sau rusine, de lipsa de incredere si se simt mai putin frumoase, ne spune acelasi studiu Dove.

Soluția nu trebuie să fie renunțarea la ritualul preferat de coafare sau la expunerea la soare, ci folosirea unei game de ingrijire a părului deteriorat care să acționeze in profunzimea firului capilar.

Dove oferă rezolvarea acestei probleme prin gama Intense Repair, dedicată părului deteriorat, care are la bază tehnologia KERATIN REPAIR ACTIVES, ce ajută la refacerea keratinei, proteină vitală a firului de păr. Părul degradat este reparat la nivel celular în doar două săptămâni!**

De ce recomandam gama Dove Intense Repair? Pentru ca iti curață părul și il lasă moale astfel încât să il poți coafa, îl hidratează fără sa il incarce, și oricat este de lung el va rămâne moale și usor de descurcat la pieptanat, iar scalpul nu este iritat sau uscat.

doverepaire.jpg

FACTS: Stiai ca:

– În medie petrecem 92 de minute pe săptămână (echivalentul a 79 ore sau a 3 zile si 7 ½ ore pe an) coafându-ne părul

– În total petrecem 10 zile pe an folosind un aparat pe bază de căldură pentru a ne aranja părul

– 77% dintre femei, la nivel global, sunt îngrijorate de starea de degradare a părului lor

– Una din cinci femei nu consideră că este normal ca părul ei să fie degradat

– Peste jumătate dintre femei resimt emoții negative precum vinovăție sau lipsă de încredere din cauza degradării părului

– 62% dintre femei, la nivel global, susțin că degradarea părului are un impact asupra încrederii în sine și le face să se simtă mai puțin frumoase

– 45% dintre femei se simt rușinate din cauza stării părului lor?