Bucură-te de soare, de vară, de mersul la plajă in deplina siguranta si protejeaza-ti pielea folosind produsele cu factor de protectie solara. Din dorinta de a avea o piele bronzata, in cel mai scurt timp multi ignora efectele radiatiilor solare asupra pielii, efecte ce pot sa fie extrem de periculoase si pe termen lung. Pentru protectia pielii la expunerea la soare, Nivea a lansat un nou produs al verii, Sun Protect & Refresh Invisible Spray.

nivea-sun-protectrefresh-invisible.jpg

Transformă aplicarea unui produs cu protecţie solară într-un moment plăcut, răcoritor datorita mentolului din compoziţie! In plus, noul Nivea Sun Protect & Refresh Invisible Spray nu iti mai lasa senzaţia neplăcută de piele uleioasă şi lipicioasă!

INOVAŢIE: 3 beneficii într-un singur produs – protecţie solară, senzaţie de răcoare şi piele mătăsoasă.

NIVEA Sun Protect & Refresh Invisible Spray combină protecţia imediată şi foarte eficientă UVA/UVB cu un efect de răcorire natural, datorită mentolului din compoziţie. Produsul este rezistent la apă, se aplica foarte uşor, şi este rapid absorbit în piele, fără a lăsa urme.

Preţ SPF 20; 200 ml: 37,41 lei

Preţ SPF 30; 200 ml: 40,81 lei

Preţ SPF 50; 200 ml: 44,22 lei

NIVEA Sun Protect & Refresh Spray Aerosol

Produsul protejează întregul corp, din toate unghiurile! Spray-ul combină protecția foarte eficientă UVA/UVB cu un efect de răcorire a pielii, în mod natural. Se absoarbe rapid în piele şi asigură o protecţie imediată, lăsând pielea mătăsoasă.

Preţ SPF 20: 200 ml , 37,41 lei

Preţ SPF 30: 200 ml, 40,81 lei

Preţ SPF 50: 200 ml, 44,22 lei

Mai multe informaţii despre produsele NIVEA Sun găseşti accesând www.NIVEA.ro