Noul magazin EGO Men`s Fashion Concept, situat pe strada Dragalina nr. 24, are o suprafata de 100 mp si ofera barbatilor timisoreni peste 3000 de obiecte vestimentare, accesorii ready-to-wear si un serviciu made-to-measure prin care acestia isi pot configura costumul potrivit masurilor si preferintelor lor.

“Dupa aproape patru ani in care EGO s-a dovedit a fi un model de succes datorita calitatii produselor si serviciilor, stylingului optimist si original, dar si serviciului de consiliere vestimentara oferita de personalul pasionat si bine pregatit, consilierii vestimentari formati in magazinele din Bucuresti, sunt pregatiti sa implementeze conceptul si in Timisoara.”Adrian Popa, Managing Partner EGO Men`s Fashion Concept.

Timisoara este primul oras din afara Capitalei in care retailerul de moda masculina a decis sa se extinda. Pe termen mediu şi lung, EGO Men`s Fashion Concept intentioneaza sa intre si pe pietele din alte mari orase ale tarii.

ego-45.jpg

“Am ales Timisoara din dorinta de a veni mai aproape de clientii existenti, care pana acum au fost nevoiti sa calatoreasca pana la Bucuresti pentru a-si completa garderoba in fiecare sezon si, bineinteles, pentru a exploata un public cu potential foarte mare, din punctul nostru de vedere, nu numai din Timisoara ci din intreaga zona de vest. Am sesizat premise bune de dezvoltare pentru noi atat datorita dinamismului economic al zonei cat si caracterului deschis si cosmopolit al timisorenilor. Suntem foarte increzatori ca inovatia in styling-ul masculin pe care pana acum am aplicat-o in special in Bucuresti, se va bucura de success si in vestul tarii si, curand, si in alte zone. ” Adrian Popa, Managing Partner EGO Men`s Fashion Concept.

ego-47.jpg

In 2010, EGO Men`s Fashion Concept a introdus in Romania un concept nou: boutique-ul multibrand, in care un barbat poate gasi, ajutat de sfaturile unui fashion adviser, orice obiect vestimentar necesar unei tinute complete.

La sfarsitul anului 2012, dupa doi ani si jumatate de prezenta in Baneasa Shopping City, actionarii EGO au decis sa isi extinda business-ul printr-un flagship store si au ales Piata Romana, confirmand trendul brandurilor de lux care au pariat pe magazinele stradale in ultimii ani.

EGO Men`s Fashion Concept este reprezentant exclusiv in Romania a numeroase branduri de referinta la nivel international precum Louis Purple, Tombolini, Carlo Pignatelli, Alberto Moretti, Tateossian, Fratelli Borgioli, Poggianti sau Stefano Branchini.