ELGON lansează în România, special pentru sezonul estival 2015, o nouă gamă de vopseluri în nuanțe de blond, intitulată NUDE BLONDE COLLECTION, destinată specialiștilor din saloanele de profil.

Noile nuanțe propuse de brandul italian de produse de haircare și hairstyle sunt Ivory Nude Blonde, Sheer Lavender Nude Blonde, Sand Nude Blonde şi Amber Nude Blonde. Acestea pot fi folosite individual de către hairstyliști, ori pot fi îmbinate, în proporții atent controlate, pentru a obține nuanțe unice, superbe, oferind astfel ocazia specialiștilor să își etaleze talentul și creativitatea.

Actrița Alexandra Dinu, imaginea ELGON în România, poartă în prezent un mix de culoare între Ivory Nude Blonde și Sand Nude Blonde, care-i pune în valoare frumusețea și personalitatea.

Pentru a păstra tonul culorii pentru un timp îndelungat sau pentru a împrospăta culoarea, ELGON a lansat produse cu pigmenții lichizi I|LIGHT și tratamentele nuantațoare I|CARE.

ELGON se distinge pe piaţa produselor de frumuseţe la capitolul inovaţie si introduce o serie de produse cu acțiuni spectaculoase, sub titulatura ELGON STAR.

COLOR REMOVER

Produsul este destinat celor care își doresc să renunțe la nuanța închisă a părului și pentru care produsele clasice de decolorare nu ar avea efectele dorite din prima aplicare.

Specialiștii ELGON știu cât de important este ca produsele să fie nu doar eficiente, ci să și protejeze sănătatea părului, astfel că lansează COLOR REMOVER, un produs revoluţionar care înlătură toţi pigmenţii artificiali de pe păr.

Practic, prin folosirea COLOR REMOVER se execută, la fiecare aplicare, o „spălare de culoare”.

Produsul poate fi folosit în siguranță în aceeaşi zi de mai multe ori până ce părul este curat și lipsit de orice pigment.

LUMINOIL

Produsul este destinat celor care au părul foarte degradat şi rigid sau care și-a pierdut flexibilitatea. LUMINOIL este un produs unic în lume, premiat în anul 2014 în America de Sud la capitolul inovaţie, singurul care are proprietatea de a pătrunde şi de a repara firul de păr din interior spre exterior, procedură inversă faţă de toate celelalte produse restructurante.

SUBLIMIA

SUBLIMIA, cel mai nou produs revoluţionar ELGON, lansat anul acesta la expoziţia Beauty Cosmoproof Italia, a fost creeat pentru a răspunde tuturor necesităţilor de îngrijire a părului și rigorilor hairstyliștilor din România.

SUBLIMIA Hair DD Cream este un produs construit după acelaşi principiu ca al cremelor BB, însă este adaptat nevoilor părului şi are 10 funcţii integrate într-un singur produs.

SUBLIMIA disciplinează şi texturizează părul, are acţiune Anti-Ageing, protejează termic, oferă luciu, protejează de razele UV, ajută în susţinerea coafurii, descurcă, hrăneşte şi ajută culoarea să nu devină mată în timp.

Cu produse-STAR precum SUBLIMIA, COLOR REMOVER sau LUMINOIL, o gamă extinsă de produse de îngrijire fără parabeni şi vopseluri cu cel mai mic conţinut de amoniac, ELGON revoluţionează industria de beauty şi pune accent pe jocul culorilor si pe sănătatea părului.

Marjând pe această direcţie, ELGON vine în întâmpinarea clienţilor cu cea mai extinsă gamă de produse de îngrijire a părului fără parabeni şi cu vopseluri ce au cea mai mică concentraţie de amoniac din lume (0.8%-3%).

Pe lângă raportul excepţional între calitate şi preţ, ELGON îşi propune să facă o impresie remarcabilă în industria românească de frumuseţe prin implementarea şi susţinerea unui program educaţional de elită, unde specialiştii din domeniu vor descoperi atuurile şi inovațiile propuse de acest brand de la două nume de referinţă: Cristi Pascu (Master Trainer ELGON) şi Paul Lupan (Tehnician ELGON)