Pentru momentele petrecute in doi, Philips a venit cu o noua inovatie ce garanteaza senzualitate si placere: noul Philips Sensual Massager. Philips a creat acest nou produs pentru ca oamenii isi doresc produse care sa le imbunatateasca viata sexuala si care sa fie concepute pentru a putea fi utilizate in cuplu.

Philips Sensual Massager este realizat din materiale moi si placute care se modeleaza ergonomic pentru a incapea in palma. Acesta se modeleaza pe zonele erogene masculine si feminine si potate fi folosit pe intreaga suprafata a corpului pentru stimulare erotica si producerea placerii.

Philips Sensual Massager sporeste placerea atingerii si poate fi folosit atat in apa cat si cu uleiuri de corp parfumate, toate pentru o experienta seducatoare. Aparatul poate vibra in diverse moduri si la viteze diferite de vibratie, astfel ca experienta sexuala poate lua diverse forme in functie de dorintele si preferintele voastre.

In concluzie, pentru o noapte de neuitat, inventati si inovati continuu, pentru o experienta a simturilor la fel de intensa pentru ambii parteneri, care nu se poate compara cu ce ati trait pana acum.