Are 1.81 inaltime si un corp perfect. Ea este Irina Cotar, castigatoarea premiului Most Saned Model on Fashiontv (locul II) in cadrul concursului international Black Sea Model Awards ce s-a desfasurat in cadrul Fashiontv Summer Festival, concurs difuzat live in peste 193 de tari pe Fashiontv. “Acest premiu a insemnat o evolutie pentru mine, lucru care ma va ajuta in realizarea dorintei mele de a deveni un model international,” ne spune Irina.

Descoperita in cadrul Caravanei Bucuresti, in luna martie a lui 2013, Irina a invatat treptat sa-si foloseasca calitatiile extraordinare pe care le are. Acum Irina este o fata puternica, sigura pe ea, si acest lucru se remarca si pe scena.

Irina Cotar a participat la evenimentele Fashiontv de la Cannes, evenimente care au avut loc in timpul Festivalului de Film din 2013.

Vara 2013 si-a petrecut-o la Mamaia, alaturi de Fashiontv, unde pe langa frumoasa vacanta pe care a avut-o, Irina a stralucit pe scena Fashiontv Summer Festival in tinutele celor mai cunoscuti designeri romani, dar si internationali: Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Andreea Dogaru, Walid Atalah, Vero Milano, Stefanel etc. “Am petrecut o vara de neuitat la mare unde am legat prietenii. Si cel mai important este ca am avut ocazia sa invatat de la persoane importante din domeniul modei multe lucruri care ma vor ajuta pe viitor.”

select1-3vagjhg6-19.jpg

Datorita ambitiei de care da dovada si calitatilor pe care le are, Irina va avea ocazia, prin intermediul Fashiontv, sa defileze si in 2014 pe scenele din toata lumea: Dubai, Monte Carlo, Singapore, Hong Kong.

Iti doresti o sansa precum a Irinei? FashionTV ti-o poate oferi! Inscrie-te pe Fpeople.ro sau in Caravana Fashiontv si te chemam la casting.

Profilul Irinei in comunitatea fpeople.ro: http://www.fpeople.ro/comunitate/profil/irinutza97iri