Pe 31 ianuarie si 1 februarie, magazinul Vera Sposa gazduieste trunk show-ul Galia Lahav 2014.

Dupa New York, Londra, Berlin si Atena, rochiile din colectia 2014 ce poarta semnatura renumitei case, vor putea fi probate si de viitoarele mirese din Romania, exclusiv prin Vera Sposa.

Trunk show-ul a fost deschis aseara printr-un cocktail party gazduit in showroom-ul Vera Sposa din Str Duiliu Zamfirescu nr 5, chiar in prezenta designerului Galia Lahav.

Creatiile Galia Lahav, atat rochiile pentru mirese cat si cele de seara, s-au facut remarcate in universul modei internationale prin unicitatea designului, eleganta si luxul pe care il emana. Ele exprima tendintele actuale punand un accent deosebit pe detalii, pe calitatea cusaturilor si pe utilizarea celor mai pretioase materiale.

Galia Lahav s-a nascut in Rusia dar studiile le-a urmat in Israel. Implicarea de peste cincisprezece ani in arta s-a concretizat prin deschiderea propriei case de moda. La 30 de ani, Galia Lahav incepe sa isi exprime romantismul si dragostea pentru moda creand rochii care devin, in scurt timp, un nume de referinta in domeniu.

galia-lahav-si-irina-mohora.jpg

Galia Lahav si Irina Mohora la evenimentul de deschidere in Romania

The St-Tropez Cruise

In acest an, mireasa Galia Lahav exploreaza Riviera Franceza, navigheaza pe yacht sau conduce o motocicleta Harley Davidson de pe dealurile din Monte Carlo, pana la plajele cu pietricele albe din Cannes. Festivalul de Film, Casino-ul si Palatul Regal din Monaco sunt locuri unde se intalnesc familii regale, actori, topmodele si celebritati iar aceasta colectie este inspirata de catre doua simboluri ale acestei lumi: Brigitte Bardot si Grace Kelly. Croiuri care urmaresc linia corpului si imbratiseaza fiecare forma, rochii imperiale cu un strop de glamour demn de covorul rosu, toate pentru un look modern care aminteste de efervescenta anilor ’60. Broderiile manuale imbogatite cu cristale, perle si motive florale aduc un aer inovator clasicului satin de matase, sifonului, dantelei frantuzesti si tulle-ului. Paleta de nuante ivory este accentuata de nude-uri si tonuri de roz prafuit. Bineinteles, fiecare rochie este cusuta manual si primeste o atentie deosebita in studio-ul Galia Lahav.

jasmine-f.jpg

maddona.jpg

The Empress

Indrazneata si inovatoare, aceasta colectie te introduce intr-o lume a fanteziei si fictiunii. Dantela frantuzeasca texturata si pretioasele matasuri italiene fac din angelicele rochii niste incantatoare comori care imbraca silueta. Colectia The Empress reprezinta o noua viziune care va marca urmatoarele creatii Galia Lahav. Inspirand dramatism dar si confort, miresele sunt inspirate de eroine moderne, simboluri puternice ale modei, marcate de un romantism mitologic. Rochiile Galia Lahav determina un nou nivel pentru moda de elita internationala, prin exceptionalele sale colectii de rochii de mireasa si de seara create pentru femeile elegante, cu o personalitate puternica.

goldie-z.jpg

violet-b.jpg