Carele alegorice au defilat din nou sâmbătă seara, pentru o nouă ediție a Carnavalului Mamaia 2014. Destinația petrecerii, după defilarea pe faleză, a fost, ca de fiecare dată, scena Fashion Summer Festival din Piațeta Cazino, unde dansatorii în costumații de carnaval au făcut din nou show pentru miile de spectatori.

Au participat de această dată cu care alegorice cluburile Princess, Crema, Luv, Bellagio, Fratelli, Ego și Le Gaga.

La fel de inedite au fost și prezentările de modă propuse turiștilor de organizatorii festivalului, FashionTV România în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța. Modelele FashionTV au defilat în creații ale brandului românesc Atmosphere Fashion, dar și în noile colecții ale tinerilor designeri, proaspăt absolvenți ai facultăților de profil din Timișoara și Cluj-Napoca.

carnaval-mamaia-19-iulie-2014-97.jpg

În weekendul următor, 25 – 26 iulie, Fashion Summer Festival Mamaia 2014 continuă cu alte evenimente dedicate modei românești, dar și concursului Miss Litoral 2014. Unele dintre cele mai frumoase tinere selectate de Caravana FashionTV în preselecțiile din țară, dar și online, vor concura pentru marele titlu al celui mai așteptat concurs de frumusețe al verii.

Foto: Alex Matei