Fashiontv Cosmetics Photoshoot – Fashiontv Models

Acasa/Fără categorie/Fashiontv Cosmetics Photoshoot – Fashiontv Models

Fashiontv Cosmetics Photoshoot – Fashiontv Models

Fashiontv Cosmetics Photoshoot – Fashiontv Models

Ședință foto Fashiontv Cosmetics cu cele mai noi modele Fashiontv!

FashionTV Cosmetics – noua linie inspirată din secretele supermodelelor inovează domeniul îngrijirii pielii, într-o campanie marca Fashiontv Romania!

Cele mai noi modele Fashiontv au avut oportunitatea să fie protagonistele celei mai noi campanii de promovare a liniei exclusiviste de cosmetice Fashiontv Cosmetics!

Proiectat pentru cei care îndrăznesc să experimenteze în viață, dragoste și stil, FashionTV Cosmetics este o linie inovatoare pentru îngrijirea pielii, îngrijirea părului, îngrijirea corpului si machiaj inspirată de lumea plină de farmec a modei, de secretele de frumusețe ale modelelor de top, de creațiile de haute couture și de bijuterii.

Modele:

  • Larisa Dumitreci 
  • Alexandra Ginea
  • Andra Grigorescu

Fotografii de Alex Belciuganu – Magnum Studio

 

Cea mai importantă campanie de recrutare a tinerelor talente din modeling și showbiz desfășurata pe teritoriul României, Caravana Fashiontv selectează în fiecare an sute de tinere care își doresc o carieră de succes în domeniul modei.

Daca vrei si tu sa beneficiezi de cele mai cool look-uri, înscrie-te in Caravana Fashiontv, printr-un cont gratuit pe site-ul www.fashionpeople.ro si aplica la job-urile din cadrul sectiunii Fashion Jobs. Poți fi hostess, sampler sau model pentru reclame, să participi la emisiuni tv, prezentări de modă, ședinte foto, evenimente, târguri și expoziții naționale și internaționale. Echipa Fashiontv va găsi pentru tine job-ul ideal, care să se plieze perfect personalității, aptitudinilor și timpului tău liber.

Înscrie-te în Caravană și fă-te remarcată!