Fashiontv va invita la concertul extraordinar ’’CELEBRATE CHRISTMAS’’ al grupului VIRGINIA STATE GOSPEL CHORALE- USA gazduit de Casa de Cultură a Sindicatelor – Constanța în data de 09 Decembrie 2013, orele 19.30.

VIRGINIA STATE GOSPEL CHORALE are în componența sa 35 artisti ,printre ei numărându-se J. DAVID BRATTON, autorul piesei “EVERY PRAISE” care ocupă de 15 săptămâni locul 1 în Top American Billboard .J.DAVID BRATTON a avut numeroase colaborări cu artiști ca : STEVIE WONDER, ROBERTA FLACK, PATIE LABELLE, EDWIN HAWKINS.

În septembrie 2012 grupul a caștigat premiul de popularitate la prestigiosul concurs VERIZON HOW SWEET SOUND, iar participarea sa la renumitul AMERICA’S GOT TALENT i-a propulsat până în semifinale, încântând mii și mii de telespectatori.

http://hollywoodlife.com/2013/06/26/americas-got-talent-vsu-gospel-choir-auditionrecap- video/

În anul 2005, VIRGINIA STATE GOSPEL CHORALE a susținut un recital pentru Papa în cadrul Concertului de Crăciun de la Vatican, iar în acest an Vaticanul va fi punctul de pornire al Turneului Internațional 2013, ce va cuprinde țări precum Italia, Elveția, România și Ungaria.

Bilete se găsesc la casele de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, Teatrul Național de Operă și Balet “OLEG DANOVSKI” și online pe www.biletoo.ro; www.bilet.ro și www.vandbilete.ro

Preț bilet: cat 1 – 130 Ron; cat 2- 100 Ron cat 3 – 80 Ron

Prezența grupului la Constanța se datorează colaborării companiilor de spectacole MM Pro Art Enterprise și SC Bravo Dance SRL.