Finala concursului Make-Up Masters Sephora 2012, in parteneriat cu Dior ce a avut loc pe 8 iunie a desemnat cei mai buni make-up artisti Sephora.Selectionati din intreaga retea de magazine, 6 makeup artisti au concurat in marea finala a concursului Make-Up Masters Sephora 2012: Andrei Ionescu, Roberta Nicolae, Madalina Rafaila, Laura Junc, Aura Ursu, Cristina Enache.

Concurentii si-au etalat excelenta si creativitatea in fata unui juriu format din reprezentanti Sephora si Dior si a invitatului special Carole JAGU, make up Artistul International Dior.

Tema machiajelor a fost inspirata din colectia toamna-iarna Dior 2012, care a fost dezvaluita in avanpremiera: Golden Jungle, luxul junglei urbane impins la extrem. Machiajele modelelor au fost surprinse de 3 fotografi cu experienta in pictorialele de frumusete si moda: Sebastian Enache, Ionut Staicu, Alex Conu. Atmosfera a fost intretinuta de MC-ul Jojo (Catalina Grama) si DJ-ul Vali Barbulescu.

Incepand cu luna martie, Sephora Romania a lansat a doua editie a concursului Make-Up Masters, cu scopul de a selectiona cel mai bun Make-up artist Sephora printr-o serie de probe, deschise pentru toti angajatii. Concursul isi propune sa incurajeze si sa motiveze talentele Sephora in toate tarile.

Juriul a desemnat:

Premiul 1: Laura Junc – Arad

Premiul 2: Roberta Nicolae – Bucuresti

Premiul 3: Andrei Ionescu – Bucuresti

Premiul din partea juriului special: Andrei Ionescu

Castigatoarea va reprezenta Sephora Romania, in marea finala europeana, care va avea loc la Paris.