Flo&Jó a lansat noua colectie de toamna-iarna 2009-2010 din care fac parte peste 240 de piese, aliniate la trendurile internationale. Accentul cade pe calitatea materialelor, catifelate si placute la atingere, iar vedetele sezonului sunt lana si bumbacul. Vestimentatia propusa este variata, poarta amprenta stilurilor etno si country chic, redand totodata aerul plin de feminitate al modei anilor 70. Si în acest sezon Flo&Jó surprinde prin creatiile sale dualitatea feminina: romantismul – reprezentat de Flo si dinamismul – întruchipat de Jó. Din punct de vedere cromatic, Flo&Jó recomanda în egala masura tonurile neutre, de alb, negru si gri, romanticele pasteluri sau variatele nuante de marouri si bejuri, dar si culorile pline de viata precum rosul, albastrul electric, portocaliul sau fuchsia, foarte în voga.

Din perspectiva modelelor, alaturi de camasi din bumbac, clasice sau cu influente etno, si tricotaje, deja traditionale pentru Flo&Jó, din colectie mai fac parte mantouri clasice, pantaloni drepti, evazati sau trei sferturi din stofa, denim sau bumbac, fuste casual si elegante. Pledoaria pentru feminitate ramane valabila si în acest sezon prin propunerea unei game largi de rochii tricotate sau din stofa.

Si accesoriile joaca un rol important în noua colectie Flo&Jó. Asorteaza si completeaza tinutele alese cu fulare, capisoane si manusi într-o mare varietate de culori si modele, toate irezistibil de chic!

Lasa-te sedusa de eleganta, rafinament si bun gust si vino sa probezi noua colectie de toamna-iarna Flo&Jó!