Forbes France, Departamentul de Cultură și Turism din Abu Dhabi, Camera Nazionale Della Moda Italiana, producătorul Hollywoodian Julius R. Nasso, regizorul de film Anthony Hickox și regizorul Roman Polanski, au fost premiați la București de către Fashiontv în cadrul Fashiontv Awards Gala.

Evenimentul de înaltă clasă a reunit frumusețea, moda și elita lumii și a premiat nume sonore din industria cinematografiei, modei, turismului, dar branduri și corporații internaționale de top din Milano, Paris, Londra, Shanghai, New York, Dubai și Abu Dhabi.

Gala a avut loc vineri, 23 iulie, în club Face din București cu ocazia celebrării a 25 de ani de activitate și excelentă pe care Fashiontv i-a împlinit anul acesta, iar invitatul special al serii a fost nimeni altul decât Michel Adam, președintele și fondatorul Fashiontv.

Fashiontv Awards Gala a fost completat de finala Miss Fashiontv Universitas cel mai important concurs ce promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Romania și Republica Moldova.

Desemnat cel mai bun designer român și ambasadorul modei românești în cadrul Galei FTV Fashion Awards, Cătălin Botezatu a deschis spectacolul cu o colecție de excepție, intitulată “Animal Instinct” și prezentată de către modelele Fashiontv.

Gazdele acestui eveniment grandios și strălucitor au fost Claudiu Constantin și Ania J.

Ania J este vocea Ftv, amfitrioana celor mai exclusiviste evenimente gazduite de case de moda precum Cavalli si Dolce & Gabbana, un invitat obisnuit al evenimentelor precum Cannes Film Festival, Premiile Grammy sau Premiile Oscar.

Mai multe detalii pe pagina de Instagram Fashiontv.ro și pagina de Facebook Fashiontv România.