Volane și alte detalii cât mai girly, dantelă, materiale suprapuse și lungimi de la mini-foarte-îndrăznețe, la midi-cât-mai-ample. Am intrat în anotimpul fustelor albe și vă arătăm cum să purtați această tendință pe care cei mai hip designeri ai momentului au inclus-o în propunerile lor pentru primăvara-vara 2014.

Balmain propune fusta albă deasupra genunchiului, cu volane la bază, purtată cu un top foarte transparent și pantofi cu vârf ascuțit. Transparența nu mai este o opțiune doar pentru zilele în care ne simțit foarte îndrăznețe sau pe care ar purta-o doar Rihanna, ea devenind o tendință generalizată. Și designerul Isabelle Marant ne arată că texturile transparente precum dantela și broderiile sunt delicate și de bun gust. Chiar și asociate cu variantele foarte scurte ale fustei albe.

Citește și: Tendințe primăvară-vară 2014 – se poartă dantela!

Oricare ar fi stilul care te prinde cel mai bine, tendințele actuale îți permit multă libertate de alegere. Printre cele mai populare modele de fustă rămân cele stil tutu, însă cu lungimi adaptate, chiar și peste genunchi. Descoperă 21 de propuneri în tendințe în galeria foto de mai jos. Sunt modele street style, pe care le poți include în garderoba ta de zi de zi.

fusta-alba-scurta.jpg

fusta-alba11.png

volane-fusta1.jpg

foto: Style.com, Pinterest, Tumblr, Vogue