Gabriela Călin are 24 de ani, 1.71 înălțime, este din Slatina și a absolvit Facultatea de Mangement din cadrul  Universității Româno-Americană,  cât și un master în același domeniu. Colaborarea ei cu Fashiontv a început în urmă cu doi ani, când a fost recrutată de scouterii Fashiontv – frumusețea ei deosebită le-a atras atenția pe loc și aceștia au invitat-o la un casting ce avea loc chiar a doua zi. De atunci, Gabriela a participat la prezentări de modă pentru Cătălin Botezatu, Paluggio sau Atmosphere și a luat parte la evenimentele organizate de Fashiontv în cadrul Festivalului de Film de la Berlin de anul trecut. Deși Gabriela și-a făcut debutul în concursurile de frumusețe încă din timpul liceului, când a câștigat titlul de Miss Gazeta de Olt, aceasta a impresionat personalitățile din lumea modei la concursul Miss Universitas, unde juriul i-a oferit titlul de Miss Master 2016.

Gabriela este pasionată de călătorii, chiar dacă cel mai mult îi place să-și petreacă timpul liber alături de familie, prieteni și cățelușa ei Tasha.  Spune că cei mai importanți oameni din viața ei sunt părinții, cu care se mândrește și care constituie un model în viața ei. Din lumea modei, admiră pe Megan Fox și pe Miranda Kerr. În viitor visează să continue cariera în modelling, pe care o consideră o oportunitate din care are multe de învățat, iar în paralel să preia și apoi să conducă afacerea părinților ei.

Gabriela își amintește cu drag emoțiile dinainte de prezentarea pentru Atmosphere Fashion din 2015, unde erau invitate să ia parte la show foarte multe vedete autohtone. Atât Gabriela, cât și celelalte colege cu care urma să împartă scena erau extrem de emoționate, în culise, pentru că toate acele persoane pe care le vedeau doar la televizor veniseră să le vada pe ele, modelele Fashiontv, povestește emoționată Gabriela.

Colaborarea cu Fashiontv a făcut-o să capete mai multă încredere în ea și să dobândească puterea de a-și duce visele la îndeplinire. Întrebând-o ce sfaturi i-ar da unei tinere aspirante la meseria de model, Gabriela răspunde: ”Nu mă simt în masură să dau sfaturi, dar cred cu tărie că e o meserie pentru care trebuie să fii  născut . Înălțimea esta cea care contează și trebuie dublată de trăsături armonioase, frumoase. Dacă îndeplinesc condițiile de a fi model, le sfătuiesc să nu mai stea pe gânduri și să profite aplicând  cât mai repede la joburile de model de pe site-ul Fashiontv.”