Hugh Hefner nu numai ca este pe punctual de a lansa noul sezon din The Girls Next Door duminica, impreuna cu noile sale prietene Crystal Harris, 23 de ani, si gemenele de 20 de ani Kristina si Karissa Shannon, dar de curand s-a intalnit si cu scenaristul castigator al premiului Oscar Diablo Cody in vederea realizarii unui film despre viata sa.
Si, mai mult, a mai fost abordat pentru o alta serie TV.
NBC si-a manifestat interesul pentru o emsiune despre "Iepurasii si Clubul Playboy in anii 60". "Ar fi excelent", a declarat acesta pentru E! Entertainment, "Sunt sigur ca voi realiza acest proiect. E doar o chestiune timp".
Si aceasta nu este tot. Scriitorul Steve Watts vrea sa adapteze biografia lui Hefner, Mr. Playboy, pentru un serial de televiziune. "Am discutat si despre un musical pe Broadway", a declarat Hefner reporteritor E! Entertainment.
Cu alte cuvinte, Hugh Hefner, ajuns la varsta de 83 de ani, nu are de gand sa se lase de munca in curand. ""Cred ca daca te retragi, atunci este inceputul sfarsitului. Cred ca emisiunea si revista sunt lucrurile care ma tin in viata. Nu am de gand sa ma retrag."
"Este unul dintre cele mai fericite momente din viata mea.." a continuat el " Nu as putea fi mai fericit decat atat. Sunt un barbat al naibii de norocos si sunt constient de asta".
Si noii iepurasi sunt foarte norocosi. Intrebati-o pe bunica lor "Am primit cea mai frumoasa scrisoare de la bunica lor, cea care le-a crescut. Mi-a spus ca este foarte fericita ca fetele sunt aici, ca sunt fete bune si ca acest lucru este benefic pentru ele".
Sursa: www.eonline.com