Au fost impreuna pentru mai mult de 13 ani, dar in cele din urma George Michael s-a despartit de iubitul sau Kenny Goss.

Cei doi au avut un trecut amoros destul de zdruncinat in ultimii ani, mai ales ca urmare a arestarii lui George intr-o toaleta dintr-un restaurant din Londra pentru expunere indecenta (iarna 2008).

O cunostinta comuna a declarat presei faptul ca "Kenny i-a acordat lui George multe sanse. Dar dupa incidental din restaurant, Kenny a spus ca nu mai poate rezista. Toata lumea stie ca George nu s-a dus acolo ca sa se drogheze- locul este cunoscut ca un loc de intalnire a babatilor gay".

Un prieten comun a declarat ca "In ciuda faptului ca George declara ca au avut o relatie deschisa, Kenny nu a fost de acord niciodata cu faptul ca George isi petrecea timpul si cu alti barbati sau cu faptul ca ar consuma cannabis in exces. Ar fi trebuit sa se casatoreasca in anul in care implineau 10 ani impreuna, in 2006, dar Kenny a spus ca ar face pasul asta numai daca George si-ar schimba comportamentul. Dar se pare ca George pur si simplu nu a putut"

Sursa: celebrity-gossip.net