Agence France-Presse (AFP) si doi fotografi i-au dat in judecata pe top modelul Gisele Bundchen si pe sotul acesteia, jucatorul-vedeta de la New England Patriots din Boston, din cauza unui incident petrecut la nunta acestora, cand garzile lor de corp ar fi deschis focul asupra fotografilor.

Potrivit Reuters, reclamantii cer despagubiri de cel putin un milion de dolari de la Tom Brady, fundasul New England Patriots, si de la sotia acestuia, dupa ce garzile lor de corp ar fi deschis focul asupra fotografilor, la petrecerea de nunta a cuplului, care a avut loc la casa
lui Bundchen din Costa Rica, informeaza Mediafax .

Procesul, intentat marti, la un tribunal din New York, ii acuza pe Bundchen si Brady de neglijenta si nepasare.

Dupa ce au realizat fotografii la eveniment, fotografii au fost abordati de garzile de corp, care le-au cerut camerele foto si cardurile de memorie ale acestora, se arata in documentele depuse la tribunal de catre reclamanti. Fotografii au refuzat, incidentul a degenerat, unul dintre bodyguarzi deschizand focul cu un pistol asupra masinii jurnalistilor. Un geam lateral al masinii a fost spart, un glont lovind parbrizul si ricosand in scaunul soferului.

Reprezentantii cuplului Bundchen-Brady nu au putut fi contactati pentru comentarii.

Gisele Bundchen, in varsta de 28 de ani, este, in prezent, cel mai bine platit top model din lume, cu o avere de 150 de milioane de dolari si venituri de 35 de milioane doar in anul 2008.

Gisele este insarcinata cu primul ei copil, care se va naste in decembrie. Acesta este primul copil pentru Gisele, in timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubita, actrita Bridget Moynahan.

Sursa: www.agentiadepresamodena.com